Miksi Hämis peittää kasvonsa? – Jotta ei nauraisi roistoille päin näköä

28.5.2013 18:03

The Amazing Spider-Man 2:n kuvauksista on otettu tukku kuvia, jotka naurattavat ja hämmästyttävät, mutta eivät välttämättä oikeasta syystä.

MovieWebin sivuille sopivaan pötköön asetelluista kuvista selviää, että Hämähäkkimiehen (Andrew Garfield) päivitetty puku näyttää yhä erinomaiselta. Herää vain ihmetys, miten Garfieldin mahtava pehko on ahdettu huppunaamioon ilman hiusmöykkyjä! Huppu ei tosin näytä pysyvän päässä, kun tulee aika komentaa kansalaisia. Näyttelijän naamataulun sama julkisuushinku oli havaittavissa jo ensimmäisessä The Amazing Spider-Manissa, mikä ei ihan toimi identiteettiään varjelevan sankarin trikoissa.

Kuvien perusteella naamiolla on toinenkin tärkeä käyttötarkoitus: estää Hämistä nauramasta julkisesti Paul Giamattin Rhinolle. Sarjakuvien voimanpesä on rakennettu kuvauksia varten staattiseksi vankitorniksi, joten kaikki toiminta tapahtunee Hämiksen huitoessa ilmaa erivärisiä taustoja vasten.

Marc Webbin ohjaama The Amazing Spider-Man 2 saa ensi-iltansa kesällä 2014. Giamattin lisäksi Garfield saa vastaansa Jamie Foxxin sähköisen Electron. Rakkausrintamalla säpinää tuovat ykkösestä tuttu Gwen Stacy (Emma Stone) ja uutena kuvioihin ilmestyvä Mary Jane Watson (Shailene Woodley).

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa