Miles Teller avautuu: Nicole Kidmanin kanssa työskenteleminen oli kauheaa

”Aluksi hän ei edes puhunut minulle”, Miles Teller paljasti The Daily Telegraph Australian haastattelussa.

3.12.2017 21:02

Teller ja Nicole Kidman kuvasivat vuonna 2010 Rabbit Hole -nimistä elokuvaa. Elokuvan pariskunnalla menee elämä täysin sekaisin, kun heidän poikansa kuolee.

Teller on nyt paljastanut, että elokuvan teko oli kauheaa, koska Kidman ei suostunut puhumaan hänen kanssaan kuvausten ulkopuolella. Kidman kuulemma halusi näyttelijöiden välisen suhteen peilautuvan myös valkokankaalle.

Temppu onnistui erinomaisesti, mutta Teller piti kokemusta hirveänä. Elokuva oli vieläpä Tellerin ensimmäinen, mutta onneksi nuorukainen ei saanut traumoja kokemuksestaan.

– Nicole halusi, että emme muodostaisi minkäänlaista suhdetta, aivan kuten hahmomme elokuvassa. Aluksi hän ei edes puhunut minulle. Ensimmäisen yhteisen kohtauksen jälkeen hän alkoi puhumaan hiukan, ja kun kuvaukset etenivät, puhuimme jo ihan kunnolla ottojen välissä.

– Hän sanoi ”Miles, teit niin upeaa työtä ja olen pahoillani, että tein sinulle niin, varsinkinkin kun tajusin, että tämä oli ensimmäinen elokuvasi. Ajattelin kuitenkin, että tämä on tärkeä asia tehdä kameroiden edessä.”

Kuva: Rabbit Hole

Lähde: Esquire

Lisää luettavaa