Miljonäärimuusikko uhkaa oikeustoimilla tulevan elokuvan takia

Elokuva esittää räppärin pahoinpidelleen silloista tyttöystäväänsä.

15.10.2016 14:50

Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Young, uhkaa Sonya oikeustoimilla tulevan Surviving Compton: Dre, Suge & Michel’le -elokuvan takia.

R&B-laulaja Michel’lestä kertovassa tv-elokuvassa näytetään, miten Dre lyö naista naamaan, vetää tätä hiuksista ja osoittaa tätä aseella. Surviving Compton on tarkoitus esittää ensi viikolla.

Dren lakimiehet ovat kuitenkin lähettäneet studiolle kirjeen, jossa uhataan oikeustoimilla, mikäli nämä eivät vedä elokuvaa televisiosta. Dren mukaan tämän silloinen tyttöystävä, ja räppärin lapsen äiti, ei koskaan tarvinnut lääkärin apua tai tehnyt ilmoitusta poliisille, ja kieltää pahoinpidelleensä tätä.

Dr. Dre on kuitenkin viime vuonna pyytänyt anteeksi ”naisilta, joita satutti” nuoruudessaan. Michel’le on sanonut räppärin murtaneen laulajan nenän ja kylkiluita sekä aiheuttaneen useamman mustan silmän. Michel’le hämmästeleekin nyt, miten Dre voi pyytää anteeksi aiempia pahoinpitelyjään, mutta väittää silti, ettei ole pahoinpidellyt naista.

Viime vuonna ensi-iltansa saanutta Straight Outta Compton -elokuvaa kritisoitiin osittain siitä, ettei se tarttunut millään tavalla Dr. Dren naisiin kohdistuneeseen väkivaltaan.

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa