Mistä nyt tuulee – suosikkidraamasarjan kuvaukset jatkuvat ja Jeesus kävelee, vaikka näyttelijöiden pitäisi olla lakossa

Romanttista draamaa jo sadan jakson verran.

26.7.2023 17:01

Kiiltokuvamaisen sievistä tv-sarjoistaan ja elokuvistaan tunnetun Hallmark-kanavan suosikeihin lukeutuva Sydämen kutsumus (When Calls the Heart) etenee jo kohta 10. kauttaan. Uusi kausi saapuu kotimaassaan ruutuihin vielä tässä kuussa. Tällä kertaa jatkumosta nähdään myös sen 100. jakso.

Pieneen uudisraivaajakaupunkiin muuttaneen opettajattaren (Erin Krakow) ja hänen ystäviensä arkea seuraava Sydämen kutsumus ei lisäksi ole lähelläkään päättymistään. Vaikka suuri osa muista tv- ja elokuvatuotannoista on nyt seisahtunut Yhdysvalloissa näyttelijöiden ja käsikirjoittajien liittojen lakkoillessa, Sydämen kutsumuksen kuvaukset jatkuvat samoin kuin esim. Jeesuksen elämää ruotivan The Chosen -leffan kuvaukset.

Syy näiden tuotantojen jatkumiselle löytyy erityisluvasta. Erin Krakow, joka myös tuottaa sarjaansa, on vahvistanut sen 11. kauden kuvausten olevan käynnissä Vancouverissa ja tarinankulkuja riittävän pitkälle. Näyttelijöiden liitto, SAG-AFTRA on antanut jäsenilleen luvan jatkaa työskentelyä myös lakon aikana sellaisissa projekteissa, jotka eivät ole kytköksissä elokuva- ja tv-tuottajien yhteenliittymään (AMPTP).

 

Lähteet: TV Line, EW, SlashFilm

Lisää luettavaa