Mikä ihme Star Warsin Jake Lloydia vaivaa? – Äiti puolustaa nyt poikaansa

26-vuotias Jake Lloyd (nykyään Jake Broadbent) sai unelmaroolin jo pikkupoikana, kun hän pääsi esittämään Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka -elokuvassa yhdeksänvuotiasta Anakin Skywalkeria. Harmillista, että roolista tuli Lloydille enemmänkin kirous, kuin portti parrasvaloihin.

Lloyd on sanonut, että elokuva teki hänen elämästään helvettiä. Lapsitähteä kiusattiin koulussa elokuvan takia ja hän saattoi joutua tekemään päivässä 60 haastattelua – molemmat asiat aiheuttivat suurta stressiä. Vuonna 2011 mies kertoi Daily Mailin haastattelussa, että Tähtien sota tuhosi hänen lapsuutensa ja näyttelijän uransa, jonka johdosta Lloyd tuhosi kaikki muistoesineensä liittyen elokuvaan.

Star Wars -tähti alkoi vihata kameroita ja ilmoitti vuonna 2001, että lopettaa näyttelemisen. Hän esiintyi vielä vuonna 2005 elokuvassa Madison, mutta se kuvattiin jo vuonna 2000.

Viime aikoina mies on ikävä kyllä ollut jälleen vaikeuksissa – Lloyd ajoi vastikään poliisia karkuun Etelä-Carolinassa ja pidätettiin. Tapahtumasta löytyy myös video. Maaliskuussa Lloyd oli mennyt Lisa-äitinsä kotiovelle huutamaan. Poliisin dokumenttien mukaan Lisa avasi oven, mutta kieltäytyi päästämästä häntä sisään. Tästä kimmastuneena ex-näyttelijä oli tyrkännyt äitinsä maahan ja tallonut tätä.

Selkkausten vuoksi Lisa tuli nyt julkisuuteen, selittäen poikansa viimeaikaista käytöstä. Äiti syytti tapahtumista Jaken taistelua skitsofreniaa vastaan, joka diagnosoitiin 19-vuotiaana. Lisa sanoi, että hän on aiemmin saanut ammattitaitoista hoitoa, mutta lääkitys on ollut vain satunnaisesti päällä viime kuukausina.  Kaikesta tapahtuneesta huolimatta, äiti ei pidä poikaansa väkivaltaisena ja toivoo saavansa hänet piakkoin takaisin hoitoon.

Kuva: Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka

Lähde: Toronto Sun, Daily Mail, Wikipedia

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut