Mitä kuuluu Ron Perlmanille ja Hellboyn kolmannelle osalle? Lue täältä

Harmittavaa kyllä, mutta näyttäisi vahvasti siltä, että Hellboy III ei ota toteutuakseen, vaikka leffasarjalla onkin kovaääninen fanikunta. Ohjaaja Guillermo del Toro on buukattu pitkälle tulevaisuuteen, hänellä on hyvin monta rautaa tulessa tällä hetkellä. Ensi kuussa ensi-iltansa saava upealta näyttävä Crimson Peak on vain alkupala tulevista del Toron leffoista. Sen jälkeen ohjaaja suuntaa katseensa kohti Pacific Rim 2:ta.

Ron Perlman, itse Hellboy, antoi vastikään haastattelun Empirelle, jossa totesi vihaavansa Hellboyksi muuttumista, koko maskeerausprosessia, mutta haluaisi kuitenkin nähdä lopetuksen trilogialle.

”Guillermo kertoi minulle miltä viimeinen osa näyttäisi. Se on suurenmoisen teatraalinen ja elokuvallinen idea, joka on aivan pakko toteuttaa.”

”Hellboy suunniteltiin trilogiaksi”, Perlman kertoo. ”Olemme tehneet vasta kaksi kolmasosaa, emmekä ole saaneet hommaa lopulliseen muotoonsa.”

Mutta mikä onkaan Hellboy III:n mahdollinen idea? ”Voi paska, hän on armageddonin peto. Hänen täytyy tuhota koko sivilisaatio. Siitä ei voi edes keskustella.”

Alla spoileri Hellboy II:sta!

Mitenkäs ne kaksoset Hellboy II:n lopusta? ”Toinen näyttäisi äidiltään ja toinen isältään. Toinen heistä on täydellisen korruptoitunut ja toinen puhdas enkeli. Mutta kumpi on kumpi? Ainoastaan Guillermo voi tehdä tästä demonin näköisestä sen enkelin”, Perlman paljastaa.

Ei tässä voi muuta kuin toivoa parasta. Toivottavasti del Toro ja Perlman saavat hieman yhteistä aikaa, jotta saamme trilogian valmiiksi.

Alla Crimson Peakin traileri.

Lähde: Den of Geek

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut