Mitä Lost-sarjan lopussa oikein tapahtui? Näyttelijä Michael Emerson paljasti lopultakin

Huippusuositun sarjan loppu hämmensi monia.

9.11.2016 05:57

Lostin lopusta on ollut jos jonkinlaista fanien spekulointia. Lost-näyttelijä Michael Emerson (Benjamin Linus) kakisti nyt lopultakin ulos mitä tapahtui – ainakin hänen mielestään.

– Yksi asia mistä olen varma on se, että kaikki mitä saarella tapahtui, todella tapahtui. Sanotaan viiden ensimmäisen kauden ajan. Kaikki se on totta, Emerson aloitti.

– Loppu on kaukana tulevaisuudessa. Vuosia, vuosisatoja, vuosituhat on kulunut. Olemme tuonpuoleisen vastaanottohuoneessa – ikuisuuden, jos haluaa niin ajatella. Kaikki sarjan hahmot ovat saapuneet sinne juhlimaan elämän loppumista, näyttelijä jatkoi.

– He kaikki siirtyvät onnelliseen kuolemanjälkeiseen elämään. Juuri niinkuin Shakespearessa, kaikki menevät pareittain. Luultavasti sen takia, että Lostin sääntöjen mukaan taivaaseen – jos sitä haluaa siksi kutsua – pääsee vain ”peilikuvapelastajansa” kanssa. Jonkun kanssa, joka on rakastanut sinua varauksetta, Emerson lisäsi.

– Kaikilla oli sellainen (pelastaja), paitsi Benjamin Linusilla. Siksi hän ei voi lähteä. Siksi hänen pitää odottaa. Hänen pitää löytää pelastajansa, tähti päätti selvityksensä.

Loppuvatko fanien spekulaatiot nyt? Luultavasti eivät eikä tarvitsekaan.

Lähde: Loaded

Lisää luettavaa