Mitä tapahtui supersuositusta sarjasta tutun kaunottaren uralle? Tähti on kadonnut kuvioista melkein kokonaan

Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta ja monista kauhuelokuvista tuttu Sarah Michelle Gellar oli suosionsa huipulla vuosituhannen vaihteessa, mutta näyttelijätärtä ei enää nähdä elokuvissa ja julkisuudessa samalla tavalla kuin ennen. Mitä tapahtui hänen lupaavalle uralleen?

Looper perehtyi näyttelijättären uraan ja listasi syitä, joiden takia Gellar on kadonnut julkisuudesta ja varsinkin elokuvakuvioista.

Supersuositun Buffyn lisäksi Gellar näytteli suhteellisen menestyneissä kauhuelokuvissa Tiedän mitä teit viime kesänä, Scream 2 ja Kauna 1 & 2. Looperin mukaan Gellar lokeroitiin nopeasti kauhutähdeksi, joten hänen oli vaikea saada erilaisia rooleja elokuvista.

Gellarin parhaiten menestyneet elokuvat kauhugenren ulkopuolella olivat teinidraama Julmia aikeita ja Scooby-Doo-elokuvat. Näiden lisäksi hän on näytellyt lähinnä flopanneissa ja haukutuissa elokuvissa. Esimerkiksi Simply Irresistible, Harvard Man, Southland Tales ja Veronika päättää kuolla floppasivat pahasti. Joten näiden epäonnistumisien jälkeen hyviä rooleja oli vaikea saada.

Elokuvauran mennessä huonosti Gellar palasi takaisin televisioon, mutta hänen sarjansa eivät menestyneet kummoisesti. Esimerkiksi Ringer ja Luovat hullut peruutettiin yhden kauden jälkeen.

Looperin mukaan Gellar on myös pitänyt todella matalaa profiilia yksityiselämänsä suhteen, joten hän ei saa tarpeeksi huomiota medialta.

Gellar on kuitenkin tällä hetkellä erittäin työllistetty ääninäyttelijänä. Viime aikoina hänen rooliaan Star Wars: Rebels -sarjassa on kehuttu paljon.

Näyttelijättären onni saattaa olla kuitenkin kääntymässä. Hänet on kiinnitetty Julmia aikeita -sarjaan, jossa hän uusii rooliinsa löyhämoraalisena viettelijänä. Sarjaa ei ole vielä yksikään kanava tilannut, mutta Gellarin mukaan pilottijaksoa vielä hiotaan, koska tekijät haluavat sen olevan paras mahdollinen. Ehkä sarjan avulla Gellar saa käännettyä uransa suunnan?

Alla on video, jossa Gellarin uraan perehdytään tarkemmin.

YouTube video

Lähde: Looper