Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa tästä maaliskuun tärpit!

Maaliskuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

1.3.2023 08:00

Televisiosarjasta tuttu Idris Elban esittämä lontoolainen rikosetsivä Luther saa nyt oman elokuvan nimeltä Luther: The Fallen Sun. Selvittämätön murha vaivaa huippuälykästä mutta häväistyä John Lutheria. Hän pakenee vankilasta napatakseen sadistisen sarjamurhaajan.

Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin tähdittämä vuoden 2019 Netflix-elokuva Murhamysteeri saa jatkoa. Kakkososassa Anistonin ja Sandlerin esittämä Spitzin pariskunta kamppailee takkuilevan yksityisetsivätoimistonsa kanssa. Pian he päätyvät kuitenkin uuden mysteerin äärelle, kun he sotkeentuvat kansainväliseen kidnappaustapaukseen.

Animaatioelokuvassa Taikurin norsu päättäväinen poika ottaa vastaan kuninkaan asettaman haasteen. Suorittamalla kolme mahdotonta tehtävää hän voi saada taikanorsun ja mahdollisuuden toteuttaa kohtalonsa.

Kreikkalaissarjassa Sinisen saaren maestro muusikko lähtee kauniille saarelle festivaalin johtajaksi. Siellä hän aloittaa odottamattoman romanssin ja sotkeutuu monenlaisiin ihmissuhdeverkostoihin.

Netflix-dokumenttisarja Mysteerilento MH370 tekee selkoa yhdestä nykyajan suurimmista mysteereistä, lennosta numero MH370. Vuonna 2014 lentokone, jossa on 239 ihmistä, katosi täysin tutkista.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Luther: The Fallen Sun (10.3.)
Taikurin norsu (The Magician’s Elephant, 17.3.)
Murhamysteeri 2 (Murder Mystery 2, 31.3.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Mysteerilento MH370 (MH370: The Plane that Disappeared, 8.3.)
Sinisen saaren maestro (Maestro in Blue, 17.3.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Sex/Life: kausi 2 (2.3.)
You: Kausi 4 osa 2 (9.3.)
The Kingdom: kausi 2 (22.3.)
Love is Blind: kausi 4 (24.3.)
Riverdale: kausi 7 (30.3. alkaen jakso viikossa)

Lisää luettavaa