Mitäs nyt katsotaan, kun Game of Thrones loppui? Tässä muutama tärppi paikkaamaan tyhjyyden tunnetta

Katsaus HBO Nordicin tulevaan tarjontaan.

23.5.2019 14:05

Aiheuttiko Game of Thrones -sarjan päättyminen tyhjän olon, etkä tiedä mitä seuraavaksi katsoisit HBO Nordicilta? Seuraavassa vinkkejä, mitä uutta HBO Nordic tarjoaa lähiaikoina.

Deadwood: The Movie (1.6.)

Deadwood-sarjaan perustuva elokuva tuo tutut hahmot jälleen yhteen.

The Garden of Bronze: kausi 2 (10.6).

Argentiinalaissarjassa seurataan arkkitehdin epätoivoista yritystä saada takaisin yllättäen kadonnut tyttärensä.

Fear the Walking Dead: kausi 5 osa 1 (3.6.)

Uudella kaudella ryhmällä on selkeä tavoite: löytää selviytyneet ja tehdä jäljellä olevasta maailmasta edes hieman parempi paikka.

The Handmaid’s Tale: kausi 3 (6.6.)

Elisabeth Mossin esittämä June jatkaa taisteluaan ylivoimaista Gileadin dystopista hallintoa vastaan.

Big Little Lies: kausi 2 (10.6.)

Montereyn viisikoksi kutsutut Madeline, Celeste, Jane, Renata ja Bonnie saavat joukkoonsa uuden jäsenen, kun Celesten anoppi Mary Louise (Meryl Streep) ilmaantuu kuvioihin.

Pose: kausi 2 (12.6.)

Posen uuden kauden myötä siirrytään 90-luvun alkuun, jolloin House of Evangelistan on uudelleenarvioitava tavoitteensa, kun vähemmistöryhmästä on tullut valtavirtaa ja kiinteä osa pop-kulttuuria.

Ice on Fire (12.6.)

Leonardo DiCaprio toimii kertojana tuottamassaan dokumentissa, jossa tarjotaan toivoa siitä, että voimme todella torjua ilmaston lämpenemisen pahimmat vaikutukset.

Krypton: kausi 2 (13.6.)

Mitä jos Teräsmies ei olisi koskaan syntynyt? Tapahtumat sijoittuvat kahta sukupolvea edeltävään aikaan ennen Teräsmiehen kotiplaneetan Kryptonin tuhoa.

Los Espookys.

Jatkokausien lisäksi HBO Nordicille on tulossa kesäkuussa myös aivan uusia sarjoja. Tässä pienet esittelyt niistä.

Los Espookys (15.6.)

Espanjankielisessä sarjassa seurataan ystävyksiä, jotka kääntävät rakkautensa kauhuun omaperäiseksi liiketoiminnaksi tarjoten kauhua niille, jotka sitä tarvitsevat.

Jett (15.6.)

Maailmanluokan varas Daisy ”Jett” Kowalski on juuri vapautunut vankilasta, kun hänet pakotetaan takaisin siihen, mitä hän tekee parhaiten.

Euphoria (17.6.)

Laulajanakin tunnettu Zendaya esittää pääosaa draamassa, jossa seurataan lukiolaisopiskelijoiden elämää, jota värittävät huumeet, seksi, itsensä etsiminen, traumat, sosiaalinen media, rakkaus ja ystävyys.

City On A Hill (17.6.)

Rikossarja sijoittuu Bostoniin, joka oli 1990-luvun alussa pullollaan väkivaltarikollisia, joita paikalliset lainvalvontaviranomaiset rohkaisivat.

Lisää luettavaa