Mokasiko Pixar pahasti? Fanit raivoissaan ”ylipitkästä” lyhytelokuvasta ennen Cocoa

Fanien mielestä ei ollut hyvä idea.

27.11.2017 13:10

Pixarin elokuvat ovat tunnettuja siitä, että ennen elokuvan alkamista teattereissa nähdään lyhytanimaatio, joka kestää yleensä muutaman minuutin. Lyhytanimaatiot ovat olleet suurimmaksi osaksi onnistuneita ja ne virittävät katsojansa oikeaan tunnelmaan. Nyt fanien mielestä uusimman lyhytanimaation kanssa on käynyt kuitenkin iso moka.

Pixarin seuraavaa elokuvaa, Cocoa ennen näytetään nimittäin Walt Disneyn Frozen – Huurteinen seikkailu -elokuvan tarinaa jatkava lyhytanimaatio Olaf’s Frozen Adventure, jolla on kestoa jopa 21 minuuttia! Se myös sisältää neljä uutta laulua, joten siinä lauletaan noin viiden minuutin välein.

Coco on jo ilmestynyt Yhdysvalloissa ja monet sen nähneistä eivät ole tyytyväisiä Frozen-lyhäriin. Ja ihan syystä! Lyhytanimaatioiden tarkoituksena on olla lyhyitä, sillä ihmiset eivät tule katsomaan niitä. Monet ihmiset ovat ilmaisseet raivoaan somessa ja kertoneet ettei Olaf’s Frozen Adventure tuntunut koskaan päättyvän. Alla muutamia vihaisia twiittejä lyhytelokuvasta:

Lastenelokuvienkin on tarkoitus olla aika lyhyitä, sillä lapset eivät jaksa olla paikoillaan kovin pitkiä aikoja. Siksi useimmat animaatioista kestävät noin puolitoista tuntia. Cocolla on pituutta jopa tunti ja 49 minuuttia. Siihen vielä 21-minuuttinen Frozen-pätkä ja parikymmentä minuuttia mainoksia päälle, niin lapset joutuvat istumaan teatterissa jopa kaksi ja puoli tuntia!

No mutta, asian positiivisena puolena on, että Cocoon voi tulla paikalle vaikka 35 minuuttia myöhässä, eikä itse elokuva ole vielä alkanutkaan! Itse Cocoa on kuitenkin kehuttu jopa ylistävästi, joten elokuva kannattaa käydä katsomassa, vaikka teatterisalissa pitääkin istua lähes kolme varttia ennen sen alkua.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia