Moottoripyöräpäiväkirja -tähdestä legendaarinen nyrkkeilijä

24.11.2010 08:17

Gael Garcia Bernal (Moottoripyöräpäiväkirja) on kiinnitetty elokuvaan, joka kertoo viisi kertaa nyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittaneesta miehestä, Roberto Duránista.

Elokuva kertoo nyrkkeilijän elämästä ja se on nimetty osuvasti Hands of Stoneksi. Bernal tulee ottamaan nappaamaan elokuvasta pääroolin, eli hän tulee näyttelemään kyseistä nyrkkeilijää.

Tuottajina projektissa toimivat Ben Silverman (MacGruber, Ruma Betty), Jay Weisleder (Paraiso Travel) ja Shine Picturesin Paul Webster (Ylpeys & ennakkoluulo, Eastern Promises). Pikkulinnut kertovat myös, että Al Pacino (Kummisetä, Scarface – Arpinaama) on ehdolla valmentajan rooliin.

Nyrkkeilymaailman historian yksi arvoituksellisimmista otteluista on ns. no mas – ottelu ja elokuvan ohjaaja/käsikirjoittaja Jonathan Jakubowicz (Secuesto Express, Distance) kertoo, että elokuva tulee antamaan mysteeriin vastauksia.

No mas – ottelu sai nimensä, kun Durán puolestaessaan maailmanmestaruuttaan Sugar Ray Leonardia vastaan palasi yht’äkkiä omaan nurkkaukseen ja sanoi ’’no mas’’ (ei enempää).

Lähde: Firstshowing

Sini Turakainen

Lisää luettavaa