Muistatko House of Cards -tähden olleen Marvel-leffassa? Kaunottarelle vihjattiin roolin kasvavan myöhemmin, mutta toisin kävi

Hahmoa ei enää nähty yhden elokuvan jälkeen.

Kate Mara (House of Cards) muisteli Collider-sivustolle pientä rooliaan Iron Man 2 -elokuvassa.

Mara esitti vuoden 2010 Marvel-elokuvassa liittovaltion sheriffiä, joka antaa Tony Starkille haasteen. Rooli oli pieni cameo, mutta Maralle vihjailtiin, että hahmosta olisi voinut tulla merkittävämpi myöhemmin, mutta lopulta hahmoa ei enää nähty Marvelin elokuvauniversumissa Iron Man 2:n jälkeen.

– Minulla oli tapaaminen Jon Favreaun (elokuvan ohjaaja) kanssa, ja he sanoivat minulle: ”Se on hyvin, hyvin pieni osa, mutta se on Robert Downeyn ja Jonin kanssa ja tulee olemaan todella hauskaa. Ja monena kertana he ovat tuoneet nämä hahmot takaisin isompia ja merkittävämpiä rooleja varten.” Se ei ollut lupaus, mutta ehdottomasti jotain, mitä vihjattiin minulle. Joten se oli ainoa syy, miksi suostuin tapaamiseen, koska ajattelin: ”Jos tässä on mahdollisuus, miksi en viettäisi iltaa Robert Downey Jr:in ja Jon Favreaun kanssa? Mahtavaa, rakastan kumpaakin. He ovat mahtavia. Se tulee olemaan hyvä kokemus.” Ja sitähän se täsmälleen oli, Mara muisteli.

– Lopulta se ei johtanut mihinkään enempään, mutta se oli todella hauskaa. Ja kuvasimme neljään asti aamulla. Mutta kyllä, se oli outo cameo, joka ei muuttunut miksikään. Mutta en välitä, näyttelijätär summasi.

Mara nähtiin Iron Man 2:sen jälkeen isommassa roolissa supersankarielokuvassa, sillä hän esitti Sue Stormia vuoden 2015 flopanneessa Fantastic Four -elokuvassa.

Lähde: Collider