Muistatko supersankaria esittäneen suosikkinäyttelijän 90-luvulta? Miehen lupaava elokuvaura meni pipariksi

Chris O’Donnell tuli tunnetuksi 90-luvulla Robinin roolista Batman-elokuvissa ja näyttelemällä elokuvissa Naisen tuoksu ja Kolme muskettisoturia. Mies on kuitenkin kadonnut elokuvien maailmasta melkein kokonaan. Mitä tapahtui O’Donnellin elokuvauralle?

17.7.2016 01:05

O’Donnell on kuitenkin työllistetty näyttelijä, vaikka häntä ei oikeastaan enää elokuvissa nähdäkään. Vuodesta 2009 asti mies on nähty pääosassa NCIS: Los Angeles -sarjassa. Miehen elokuvista katoamiselle on kuitenkin monia syitä Looper-sivuston mukaan.

Looperin mielestä yksi syy O’Donnellin uran kariutumiselle on hänen tähdittämänsä Batman & Robin, joka tappoi kokonaisen elokuvasarjan, vaikka kyseessä ei ollutkaan taloudellinen floppi. Elokuva kuitenkin sai murska-arviot ja pahan maineen, joten siinä näytteleminen ei tehnyt hyvää O’Donnellin uralle.

Toinen syy O’Donnellin uran tilalle Looperin mukaan on myös hänen kieltäytymisensä Men In Black -elokuvan tekemisestä. Hänelle tarjottiin pääosaa, mutta rooli ei O’Donnellia kiinnostanut. Pääosa meni Will Smithille – ja Men In Blackista tuli suuri hitti.

Lisäksi O’Donnellin tähdittämät elokuvat Cookien perintö, Poikamies pulassa ja Vertical Limit eivät menestyneet kummoisesti.

Suuri syy O’Donnellin katoamiselle elokuvamaailmasta on myös hänen päätöksensä keskittyä perhe-elämään julkisuudessa olemisen sijaan. O’Donnell on naimisissa, ja hänellä on viisi lasta.

Joka tapauksessa O’Donnell on vakituisesti työllistetty tv:n puolella, joten eiköhän mies tule hyvin pärjäämään.

Kuva: NCIS: Los Angeles

Lähde: Looper

Lisää luettavaa