Muistatko tämän Tom Hanks -komedian? Hulvattomille ”kyttäkaksikon” seikkailuille tulossa jatkoa

Turner ja täystuho

Tv-sarjan muodossa.

Tätä nykyä Tom Hanks on se tähti, jolle soitetaan, kun tarjolla olisi rooli vaikkapa sankarillisena lentokapteenina (Sully – uroteko Hudson-joella) tai jos esim. Steven Spielberg tarvitsee agenttileffaansa uskottavan jokamiesmäistä kasvoa (Vakoojien silta). Toisin oli 1980-luvulla, jolloin Hanks teki lähinnä toisarvoisina pidettyjä komediarooleja, kuten kyttähassuttelussa Turner ja täystuho (Turner & Hooch).

Kuolaa valuvan ja suuren koiranroikaleen kanssa yllättäen yhteen tuotu pikkutarkka etsivä seikkaili valkokankailla vuonna 1989. Kuten aiemmin on tiedotettu, samaa nimeä kantava tv-sarja käynnistyy Disney Plus -suoratoistopalvelussa piakkoin. Hanksia ei sarjassa kuitenkaan tiettävästi nähdä, vaikka se jatkaa leffan kertomaa tarinaa.

Uusi Turner & Hooch kertoo Hanksin hahmon pojasta (Josh Peck, mm. The Mindy Project), joka toimii sheriffinä. Isäpappa yllättää työhullun poikansa perinnöllä, jonka hän on kaukaa katsoen arvellut olevan tälle suureksi hyödyksi sekä työssä että siviilissä. Perintö on tietenkin sympaattinen mutta kömpelön kookas ja kuolaava mastiffi. Alla sarjan tuore traileri.

YouTube video

Lähde: Comingsoon.net