Musikaalisuosikki Wicked kääntyy elokuvaksi – monesti palkitut näyttelijä-laulajattaret kiinnitettiin päärooleihin

Painovoimaa uhmataan pian taas Ihmemaa Ozissa.

5.11.2021 21:00

Universal kehittelee uutta elokuvaverisota Tony-voittajamusikaali Wickedistä. L. Frank Baumin kirjasta ja Ihmemaa Oz -elokuvasta tuttuun ympäristöön sijoittuva esiosatarina kertoo hyvästä ja pahasta noidasta, Glindasta ja Elphabasta. Noitien rooleihin on nyt pestattu Grammy-voittajat Ariana Grande ja Cynthia Erivo.

Grande ja Erivo suuntasivat sosiaaliseen mediaan juhlistamaan roolejaan sekä onnittelemaan toisiaan. Kumpainenkin vaikuttaa kuvien perusteella olevan enemmän kuin otettu vahvistetusta osastaan. Myös elokuvan ohjaaja Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, In the Heights) hehkuttaa päätähtien kiinnitystä: ”Valmistautukaa ennennäkemättömään yhteistyöhön!!!”

Alkuperäinen Wicked Broadway-musikaali sai ensi-iltansa vuonna 2003 ja sitä tähdittivät Tony-voittajat Idina Menzel sekä Kristin Chenoweth. Granden ja Erivon tähdittämän elokuvan kuvaus- tai julkaisuaikataulusta ei vielä toistaiseksi ole tarkempaa tietoa, mutta parin vuoden päässä häämöttävä 20-vuotisjuhla voisi olla varteenotettava kiinnekohta produktiolle.

Alla Granden esittämä ”The Wizard and I” kappale Wickedin 15-vuotisjuhlinnoista.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa