Näin Daniel Craig eroaa aiemmista Bond-näyttelijöistä – muutenkin kuin näyttelytyyliltään

Nykyisellä Bond-näyttelijällä Daniel Craigilla on jotain enemmän mitä aiemmilla roolin esittäjillä, nimittäin vaikutusvaltaa elokuvasarjaan. Craig toimiikin uusimman Spectre-elokuvan osatuottajana, on osallistunut käsikirjoittamiseen ja on vaikuttanut jopa ohjaajan valintaan. Spectren ohjaajana toimii Sam Mendes, joka on Craigin henkilökohtaisesti valitsema. Mendes oli mukana jo 007 Skyfall -elokuvassa.

– Halusin epätoivoisesti Sam Mendesin tekevän tämän elokuvan (Spectren), mutta hän oli sitoutunut muualle. Sanoin, että hänen täytyy tehdä tämä. Aloitimme hänen kanssaan jotain viime elokuvassa – erikoislaatuisen suhteen ohjaajan kanssa jollaista minulla ei ole ollut pitkään aikaan, Craig hehkutti.

Tähti esiintyy jo neljännen kerran Bondina seuraavassa agenttiseikkailussa. Viime aikoina on kuitenkin liikkunut huhuja Craigin mahdollisesta lopettamisesta ja Hugh Jackmanin valitsemisesta uudeksi 007:ksi. Idris Elba on niin ikään ollut huhujen kohteena. Jackmanille roolia tarjottiin jo 2000-luvun vaihteessa, mutta hän kieltäytyi, koska oli sitoutunut X-Men- ja Wolverine -elokuviin, eikä ”halunnut näytellä kahta ikonista hahmoa samaan aikaan.”

Spectren melkoiseen tähtikaartiin kuuluvat Craigin lisäksi muun muassa Cristoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes ja Monica Bellucci. Sam Mendes on sanonut luopuvansa ohjaajan pallista tämän elokuvan jälkeen.

Kuva: Skyfall

Lähde: Tech Times

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut