Näistä Hollywood-näyttelijöistä tuli tähtiä enemmän tai vähemmän sattuman ansiosta – miten Jennifer Lawrencen ura sai kipinänsä?

Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 2. Jennifer Lawrence.

Joskus sattumaakin tarvitaan – mutta toki myös taitoa. Alla olevilla näyttelijöillä on ollut molempia matkassa, sillä heistä tuli maailmankuuluja tähtiä.

1. Mel Gibson

braveheart_mel_gibson

Gibsonin ura lähti käyntiin, kun hän antoi ystävälleen autokyydin Mad Maxin kuvauksiin. Gibsonin kasvot kiinnittivät huomiota baaritappelun vuoksi ja se sai roolittajan pyytämään tulevaisuuden tähteä palaamaan myöhemmin koekuvauksiin, koska he etsivät ihmisiä, joilla on erikoiset kasvot. Kun hän palasi kolme viikkoa myöhemmin kasvot normaalina, häntä pyydettiinkiin koe-esiintymään päärooliin ja loppu on historiaa!

 

2. Rosario Dawson

rosarie-dawson-kids

Dawson oli vielä köyhän perheen teini-ikäinen lapsi, kun käsikirjoittaja-ohjaaja Harmony Korine huomasi hänet Dawsonin kotitalon edustalla. Korine etsi näyttelijöitä elokuvaansa Kids. Dawson sai Rubyn roolin ja on siitä lähtien tehnyt töitä kameran edessä.

 

3. Natalie Portman

movies-thor-the-dark-world-natalie-portman

Portman oli vasta 11-vuotias, kun Revlonin edustaja kehotti häntä pyrkimään malliksi. Natalie hylkäsi idean ja sanoi, että näyttelisi mieluummin. Tuosta kanssakäymisestä syntyi kipinä näyttelijän ammattiin. Ammatinvalinta kannatti, sillä tähdellä on jo Oscar-palkintokin elokuvasta Black Swan.

 

4. Ashton Kutcher

ashton-kutcher-jobs

Iowasta kotoisin oleva Kutcher oli baarissa, kun kykyjenetsijä ehdotti hänelle osallistumista mallikilpailuun. Kutcher osallistui ja voitti, joka heitti hänet mallimaailman pyörteisiin. Mallin uransa ja suhteidensa ansiosta hän pystyi siirtymään näyttelijäksi.

 

5. Pamela Anderson

pamela-anderson-connected

Anderson nousi tuntemattomuudesta tähteyteen, kun häntä kuvattiin amerikkalaisen jalkapallon -ottelussa jumbonäytölle. Hän jäi ihmisten mieliin, eikä kestänyt kauan, kun hän oli parrasvaloissa.

 

6. Charlize Theron

Theronilta oli rahat loppu ja hän aneli pankkivirkailijaa nostamaan rahaa hänelle pankkitiltä, kun kykyjenetsijä huomasi hänet. Hän halusi saman tien Theronin agentiksi. Theron teki pian ensimmäisen elokuvansa, jonka jälkeen hän nousi yhdeksi Hollywoodin halutuimmista näyttelijöistä.

 

7. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Katniss Everdeen

Lawrencella ei ollut aikeita näyttelijäksi, ennen kuin hän oli käymässä New Yorkissa ja häntä pyydettiin yllättäen koe-esiintymään mainosta varten. Roolittajat sanoivat hänelle, että se oli paras koe-esiintyminen, minkä he olivat ikinä nähneet. Nykyään Lawrence on Hollywoodin parhaiten tienaava naisnäyttelijä.

Lähde: Hollywood

Aiheeseen liittyvät jutut