Näistä huippurooleista Burt Reynolds kieltäytyi – jätti väliin James Bondin esittämisen

Melkoinen lista kuuluisia elokuvia.

Torstaina 82-vuotiaana kuollut Burt Reynolds kieltäytyi uransa aikana rooleista monissa kuuluisissa elokuvissa.

Reynolds haluttiin James Bondiksi sen jälkeen, kun Sean Connery lopetti 007:n esittämisen. Reynolds kieltäytyi, koska hänen mielestään katsojat eivät hyväksyisi amerikkalaista Bondin roolissa. Päätös jäi kaduttamaan häntä. Vuonna 2015 Reynolds totesi, että hänen kommenttinsa amerikkalaisesta Bond-roolissa oli typerä.

Reynolds kieltäytyi Kummisetä-elokuvassa Michael Corleonen roolista. Marlon Brando uhkasi lähteä tuotannosta, jos Reynolds olisi palkattu. Tämä oli Reynoldsin mielestä imartelevaa.

Reynolds ei suostunut esittämään Han Soloa Tähtien sodassa, koska hän ei halunnut näytellä Solon kaltaista hahmoa. Myöhemmin kieltäytyminen rupesi kaduttamaan.

Reynolds kieltäytyi miespääosasta Pretty Womanissa. Hän totesi olleensa idiootti, kun hän ei ottanut roolia vastaan.

Reynolds halusi epätoivoisesti esittää pääosaa Yksi lensi yli käenpesän -elokuvassa, mutta tuntemattomasta syystä hän kieltäytyi osasta.

Reynolds raportoidusti kieltäytyi Die Hardin pääosasta ja Garrett Breedloven roolista Hellyyden ehdoilla -elokuvassa. Hän kuitenkin myöhemmin totesi, ettei hän muista kieltäytyneensä kummastakaan roolista.

Rosemaryn painajainen, 1960-luvun Batman-sarja, M*A*S*H-sarja, Taksikuski ja Rocky ovat myös projekteja, joista Reynolds kertoi kieltäytyneensä Sydney Heraldin haastattelussa.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut