Naisvetoinen Ghostbusters rikkoi jo yhden huiman ennätyksen

Uuden Ghostbustersin ensimmäinen traileri saapui leffakansan ihmeteltäväksi maaliskuussa. Se sai kuitenkin melko mollivoittoisen vastaanoton.

Vaikka elokuvassa on sellaisia nimiä kuin Melissa McCarthy, Kristen Wiig ja Chris Hemsworth, ammuttiin trailerin päälle täyslaidallisen haukkuja ja kiroja. IMDb:n mukaan mukana on myös alkuperäisnäyttelijöitä kuten Bill Murray, Sigourney Weaver sekä Annie Potts, jotka tekevät vähintäänkin cameo-esiintymiset tulevassa leffassa. Mutta ei sekään riitä vihastuneelle elokuvakansalle.

Haamujengin video on nyt kaikkien aikojen vihatuin elokuvatraileri. Se on kerännyt Youtubessa jo 627 784 peukkua alaspäin. Ikään kuin ihmisillä olisi joku pakonomainen tarve vihata elokuvaa jo ennen sen ensi-iltaa.

Otetaanpa mukaan muutama verrokkielokuva. Uuden Fantastic Fourin traileri keräsi vain 20 175 pilkkapeukkua. Adam Sandlerin parjattu Ridiculous Six (0 % Rotten Tomatoes -arvio) sai vain 5 803 vihanpurkausta. Voiko tuleva Ghostbusters sitten olla huonompi kuin nämä yllä mainitut elokuvat? Sitähän ei kukaan tietenkään voi vielä tietää.

Huhut kertovat jopa sellaista, että pahimmat rääväsuut ovat koodanneet botteja, jotka jakavat automaattisia vihapeukkuja trailerille.

Alla paljon parjattu video. Ei se nyt niin huono ole, että siihen tulisi käyttää näin paljon kallisarvoista energiaa. Eihän?

YouTube video

Lähde: Screencrush

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut