Nälkäpeli-esiosa se vain jatkaa nimekkäitä näyttelijäkiinnityksiään – Game of Thrones -tähti uusimpana mukaan projektiin

Esiosa saapuu teattereihin ensi vuoden syksyllä.

20.7.2022 13:20

Nälkäpelin tarina on saamassa jatkoa esiosan muodossa ensi vuoden lopulla, kun Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan perustuva The Ballad of Songbirds and Snakes saapuu ensi-iltaansa. Projekti etenee tällä hetkellä näyttelijäkiinnitysvaiheessa ja uusimpana kasvona mukaan liittyy tuttu tekijä HBO:n hittifantasia Game of Thronesista.

Tyrion Lannisteria aiemmin näytellyt Peter Dinklage nähdään tulevassa elokuvassa Casca Highbottomin roolissa. Hahmo on Panemin akatemian dekaani, joka vastaa Nälkäpelien järjestelyistä ja jolla on tämän vuoksi myös merkittävä vaikutus elokuvan päähenkilön, nuoren Coriolanus Snown (Tom Blyth) elämän tyranniseen muovautumiseen.

Esiosan ohjauksesta vastaa franchisen kolme edellistä elokuvaa ohjannut Francis Lawrence. Päärooleissa nähdään Blythin ja Emmy-voittaja Dinklagen lisäksi myös mm. Hunter Schafer (Euphoria) ja Rachel Zegler (West Side Story).

Alla ensimmäinen virallinen teaseri The Ballad of Songbirds and Snakesista. Ensi-ilta siintää näillä näkymin 17. marraskuuta 2023.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa