Nämä leffat kisaavat vuoden huonoimpien elokuvien palkinnoista – mukana myös Renny Harlin

Vuoden huonoimmille elokuville jaettavien Razzie-palkintojen ehdokkuuksista kisaavien lista on julkistettu.

Lista ei ole varsinainen ehdokaslista, joka julkistetaan 14. tammikuuta. Palkintojen äänestäjät valitsevat tälle listalle päätyneiden elokuvien joukosta varsinaiset ehdokkaat.

Kategorioita on yhdeksän. Eniten ehdokkuuksia (8) äänestyksen tässä vaiheessa keräsivät Seth McFarlanen Miljoona tapaa kuolla lännessä, robottirymistely Transformers: Age of Extinction ja Renny Harlinin The Legend of Hercules. Harlin on nimetty yhdeksi vaihtoehdoksi vuoden huonoimman ohjaajan palkintoon. Kyseessä olisi Harlinin viides kyseisessä kategoriassa, mikäli äänestäjät niin tahtovat. Kyseenalaisia voittoja hänellä ei ole.

Tästä ei kuitenkaan pidä kamalasti huolestua, sillä esimerkiksi Variety ei jutussaan erikseen mainitse Herculeksen saamia useita ehdokkuuksia, vaan pitää McFarlanen elokuvaa gaalan ennakkosuosikkina.

Muita useamman ehdokkuuden saaneita elokuvia ovat mm. Johnny Deppin tähdittämä Transcendence ja kadonneen seksivideon metsästyksestä kertova komedia Sex Tape. Molemmilla on kuusi ehdokkuutta. Kokonaisen ehdokaslistan voit katsoa täältä.

Äänestäminen päättyy 10. tammikuuta.

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut