Nämä leffatähdet melkein esittivät supersankareita

IGN kokosi listan elokuvatähdistä, jotka melkein jossain vaiheessa uraansa esittivät supersankareita. Syystä tai toisesta nämä roolitukset eivät kuitenkaan onnistuneet.

Alla on kohokohdat.

Tom Cruise neuvotteli ja oli erittäin kiinnostunut Iron Manin roolista ennen kuin Robert Downey Jr. valittiin rooliin.

Emily Blunt oli Marvel-pomojen valinta useampaan rooliin. Bluntille tarjottiin Mustan Lesken eki Black Widow’n ja agentti Peggy Carterin rooleja Marvel-elokuvissa.

Jude Law valittiin Teräsmiehen rooliin Wolfgang Petersenin suunnittelemassa Batman Vs. Superman -elokuvassa. Koko projekti kuitenkin peruutettiin. Batmaniksi samaan elokuvaan valittiin Colin Farrell.

Josh Hartnett kieltäytyi Teräsmiehen roolista kahdesti. Hän ensin kieltäytyi Batman Vs. Supermanista ja sen jälkeen Teräsmiehen omasta elokuvasta, josta myöhemmin muodostui Superman Returns. Tämän lisäksi hän kieltäytyi Spider-Manin roolista ja Batmanin esittämisestä Batman Begins -elokuvassa.

Nicolas Cage valittiin Teräsmiehen rooliin Tim Burtonin kehittelemään Superman Lives -elokuvaan. Koko projekti kuitenkin peruutettiin.

Russell Crowe haluttiin Wolverinen rooliin.

Annette Bening valittiin Kissanaisen rooliin elokuvassa Batman – paluu. Bening joutui kuitenkin jättämään projektin, koska tuli raskaaksi.

Jack Black valittiin Green Lanternin rooliin alun perin. Suunnitelmana oli tehdä komediallisempi elokuva hahmosta. Komediallista elokuvaa hahmosta ei kuitenkaan ikinä tehty.

George Clooney oli kiinnitetty The Green Hornetin rooliin 90-luvulla. Elokuvaa ei kuitenkaan ikinä tehty Clooneyn kanssa. Vuosia myöhemmin Seth Rogen esitti hahmoa vuonna 2011 ilmestyneessä elokuvassa.

Bill Murray oli ykkösvalinta Batmanin rooliin 1980-luvun puolivälissä, kun Ivan Reitman oli kiinnitetty ohjaamaan Batman-elokuva. Reitman ei kuitenkaan pysynyt projektin ohjaajana, eikä Murrayta valittu Batmaniksi.

John Malkovich oli valittu esittämään Korppikotka-konnaa Sam Raimin suunnittelemassa Spider-Man 4 -elokuvassa. Elokuva kuitenkin peruutettiin. Samassa elokuvassa oltaisiin myös nähty Anne Hathaway Mustan Kissan roolissa.

Kuva: Mission: Impossible – Ghost Protocol

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut