Nämä näyttelijät haluaisimme True Detectiven kolmannelle kaudelle

True Detective -sarjan toisen kauden toinenkin pääosan esittäjä selvisi viimein. Nyt tiedämme, että toisella kaudella pääosissa nähdään Colin Farrell ja Vince Vaughn.

Monille Farrell ja Vaughn tuntuvat olevan pettymys ensimmäisen kauden Matthew McConaugheyn ja Woody Harrelsonin jälkeen. Ja kyllähän se totta onkin, että Farrell ja Vaughn eivät ole profiililtaan aivan sitä, mitä tämän hetken odotetuimpaan sarjaan toivoisi. Tässä muutamia parempia ehdotuksia kolmannelle kaudelle.

George Clooney ja Brad Pitt
Jos haetaan kuuluisia näyttelijöitä, joilla on myös vaadittavaa karismaa, niin nämä kaksi ovat selviä valintoja. Sitä paitsi kemia toimi loistavasti Ocean’s 11 -leffoissa.

Johnny Depp ja Benicio Del Toro
Depp ei ole pelkästään maailman tunnetuimpia näyttelijöitä, hän on lisäksi erittäin lahjakas. Benicio Del Toro taas on Oscar-palkittu ja monipuolinen näyttelijä, joka toisi hienoa vastapainoa Deppille. Katso vaikka Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, jos et usko.

Samuel L. Jackson ja John Travolta
Jos True Detectiveen halutaan tyyppejä, joilla on uskottavuutta tilanteessa kuin tilanteessa, niin Samppa Jackson on oikea mies hommaan. Ja John Travolta ihan vain sen takia, että hän oli Pulp Fictionissa niin hyvä Jacksonin rinnalla. Me haluamme nähdä nämä miehet uudestaan yhdessä.

Seth Rogen ja Michael Cera
Miksi kaiken pitää aina olla niin vakavaa? Seth Rogen ja Michael Cera ovat lahjakkaimpia uuden sukupolven leffakoomikoita. Laitetaan heidät True Detectiven kolmannen kauden pääosaan, niin saadaan mukaan vähän huumoria.

Al Pacino ja Robert De Niro
Kokemus on valttia. Tässä on ehkä kaksi suurinta näyttelijää, jotka vielä jatkavat näyttelemistä. Heidät on nähty parissa rikoselokuvassa ennenkin, mutta yhteisiä kohtaamisia ei todellakaan ole liikaa. Antakaa legendoille tilaisuus!

Charlize Theron ja Jennifer Lawrence
True Detective on aika äijämäinen sarja, jossa naiset pääsivät ainakin ykköskaudella vain sivuosiin. Miksei siihen voisi tulla muutos? Kolmannelle kaudelle voisi valita pääosiin kaksi lahjakasta naisnäyttelijää. Theron ja Lawrence ovat Oscar-palkittuja lahjakkuuksia, ja olisi mahtavaa nähdä heidät yhdessä.

Jussi Huhtala

 

 

Aiheeseen liittyvät jutut