Nämä seitsemän näyttelijää käyttäytyivät sikamaisesti kuvauksissa – ”Hän joi pontikkaa ja hyökkäsi kimppuuni”

Tähdetkin ovat ihmisiä – ja jotkut heistä ovat temperamenttisempia kuin toiset. Hollywood.com keräsi yhteen listan joidenkin tähtien hölmöilyistä elokuvien kuvauksissa.

1. Christian Bale

terminator-salvation-christian-bale

Jotkut saattavat muistaa tapauksen, kun Balen raivokohtaus tallentui nauhalle Terminator – Pelastus -elokuvan kuvauksissa. Bale huutaa tallenteella kuvausryhmän jäsenelle muun muassa: ”Kävelenkö minä ympäriinsä ja revin *itun lamppusi alas, keskellä kohtauksen kuvausta? Mikä *ittu sinua vaivaa?” Bale pyysi julkisesti anteeksi välikohtausta, mutta kyseinen työntekijä ei ole sen jälkeen työskennellyt Balen kanssa. Työntekijä oli tiettävästi liikuskellut kuvausalueella kohtauksen tallentamisen aikana, jota Bale piti häiritsevänä.

2. Gene Hackman

gene_hackman

Hackman itse asiassa tunnetaan ammattimaisuudestaan, mutta hänkin on käyttäytynyt arveluttavasti kuvauksissa. Hackman ei jostain syystä pitänyt ohjaaja Wes Andersonista, jonka kanssa hän teki The Royal Tenenbaums -elokuvaa vuonna 2001. Hackman oli toistuvasti naljaillut Andersonille ja näyttelijä Anjelica Huston sanoikin: ”Olin todella peloissani, mutta olin enemmän huolissani Wesin suojelemisesta…” Hustonin mukaan jossain vaiheessa Hackman oli käskenyt Andersonin nostaa housunsa ylös ja käyttäytyä kuin mies.

3. Alec Baldwin

alec-baldwin-has-good-news-and-bad-news-for-30-rock-fans1-4150

Baldwin on tunnettu kiivaudestaan ja se näkyy myös kuvauspaikoilla. Sisäpiiriläinen kertoi, että Baldwin ei halunnut viettää aikaa 30 Rock -sarjan kuvauksissa ”kuivan ilman” takia. Silloin kun Baldwin oli paikalla, hän käytti aikansa kuvausryhmälle huutamiseen.

4. Katherine Heigl

katherine_heigl

Heigl on niin ikään hankkinut itselleen ikävän maineen. Sen vuoksi hän onkin ajautunut potentiaalisesta Hollywood-tähdestä kissanhiekkamainoksiin muutamassa vuodessa. Hänen entinen pomonsa Shonda Rhimes Greyn anatomia -sarjasta ei ole peitellyt inhoaan Heigliä kohtaan. Sisäpiiriläinen sanoi Heiglin viimeisen ison elokuvan Saman katon alla (2010) kuvauksista seuraavaa: ”Hän maksaa rahaa jokaisena kuvauspäivänä. Puvustusongelmia, ei tule ulos asuntoautostaan, kyseenalaistaa käsikirjoituksen joka päivä. Jopa sopimuksen viimeistely Warnerilla oli tuskallista. Hän meni lopulta liian pitkälle.”

5. Jennifer Lopez

jennifer_lopez

Lopezin kanssa työskentely on väitetysti oikein mukavaa. Vuonna 2012 hän kuitenkin oli mahdollisesti eronsa vuoksi poissa tolaltaan. Hän oli naimisissa Marc Anthonyn kanssa. Mitä odottaa kun odotat –elokuvan kuvauksissa hän kommunikoi ihmisille vain assistenttinsa kautta.

6. Bruce Willis

Bruce Willis. Die Hard 4.0.

Bruce Willisin tiedetään kärhämöineen muiden julkkisten kanssa. Pari kyttää -elokuvan ohjaaja Kevin Smith väittää, että Willistä ei voi ohjata ja että hän on ”kaikista onnettomin, ilkein ja katkerin *usipää” mitä hän on nähnyt.

7. Shia LaBeouf

Shia LaBeouf;Jon Bernthal

LaBeouf on erikoinen tapaus. Miehestä on vaikeaa saada selvää, ovatko hänen julkiset tempauksensa vain huumoria vai onko tähti niissä täysin vakavalla naamalla mukana. Joka tapauksessa, hän on aiheuttanut hämminkiä myös kuvauspaikalla. Kun hän kuvasi Laittomat –elokuvaa vuonna 2012, tähti päätti lyödä näyttelijä Tom Hardya kasvoihin. Hardy kuvaili: ”Hän vain hyökkäsi. Hän joi pontikkaa. Minulla oli päälläni villapaita ja, ööh, tipahdin maahan.”

Lähde: Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut