Nämä viisi tähtinäyttelijää olivat aivan väärän ikäisiä rooleihinsa

12.7.2016 06:27

Silloin tällöin näyttelijä saattaa olla esittämäänsä roolihahmoon nähden väärän ikäinen. Smosh keräsi listan tähtiä, joilla näin on päässyt käymään.

1. Jennifer Lawrence Joy Mangano -roolissa elokuvassa Joy

Jennifer Lawrence esittää elokuvassa Miracle Mop -mopin keksijää ja kolmen lapsen yksinhuoltajaa Joy Manganoa. Mangano oli 34, kun hän keksi tuotteen. Lawrence oli 23 tai 24.

2. Kevin Spacey Bobby Darin -roolissa elokuvassa Beyond the Sea

Kevin unelmoi vuosikymmenen elokuvasta, jossa hän pääsee esittämään laulaja-näyttelijä Bobby Darinia. Kun hän lopulta pääsi tekemään elokuvan, hän oli auttamatta liian vanha. Spacey esitti 45-vuotiaana kaksi- ja kolmekymppistä Darinia.

3. Nicole Kidman Grace Kelly -roolissa elokuvassa Grace of Monaco

46-vuotias Kidman esitti vähän päälle 30-vuotiasta Monacon ruhtinatarta ja näyttelijää Grace Kellyä. Elokuva ei miellyttänyt myöskään Kellyn perhettä, sillä he kutsuivat elokuvaa farssiksi ja boikotoivat sen ensi-iltaa Cannesissa.

4. Matt Damon Scott Thorson -roolissa elokuvassa Behind the Candelabra

Scott Thorson tunnetaan oikeusjutustaan sekä suhteestaan pianistiin, laulajaan ja näyttelijään Liberaceen. Damon oli 42-vuotias näytellessään 18-vuotiasta Thorsonia.

5. Sam Shepard Frank James -roolissa elokuvassa Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta

Frank James oli 25-vuotias, kun hän ja 21-vuotias Jesse aloittivat rikollisen uransa ja 39-vuotias, kun hänen veljensä Jesse murhattiin. Shepard oli 65-vuotias elokuvan kuvausten aikaan.

Lähde: Smosh

Lisää luettavaa