Nämä viisi tähtinäyttelijää olivat aivan väärän ikäisiä rooleihinsa

Silloin tällöin näyttelijä saattaa olla esittämäänsä roolihahmoon nähden väärän ikäinen. Smosh keräsi listan tähtiä, joilla näin on päässyt käymään.

1. Jennifer Lawrence Joy Mangano -roolissa elokuvassa Joy

Jennifer Lawrence esittää elokuvassa Miracle Mop -mopin keksijää ja kolmen lapsen yksinhuoltajaa Joy Manganoa. Mangano oli 34, kun hän keksi tuotteen. Lawrence oli 23 tai 24.

2. Kevin Spacey Bobby Darin -roolissa elokuvassa Beyond the Sea

Kevin unelmoi vuosikymmenen elokuvasta, jossa hän pääsee esittämään laulaja-näyttelijä Bobby Darinia. Kun hän lopulta pääsi tekemään elokuvan, hän oli auttamatta liian vanha. Spacey esitti 45-vuotiaana kaksi- ja kolmekymppistä Darinia.

3. Nicole Kidman Grace Kelly -roolissa elokuvassa Grace of Monaco

46-vuotias Kidman esitti vähän päälle 30-vuotiasta Monacon ruhtinatarta ja näyttelijää Grace Kellyä. Elokuva ei miellyttänyt myöskään Kellyn perhettä, sillä he kutsuivat elokuvaa farssiksi ja boikotoivat sen ensi-iltaa Cannesissa.

4. Matt Damon Scott Thorson -roolissa elokuvassa Behind the Candelabra

Scott Thorson tunnetaan oikeusjutustaan sekä suhteestaan pianistiin, laulajaan ja näyttelijään Liberaceen. Damon oli 42-vuotias näytellessään 18-vuotiasta Thorsonia.

5. Sam Shepard Frank James -roolissa elokuvassa Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta

Frank James oli 25-vuotias, kun hän ja 21-vuotias Jesse aloittivat rikollisen uransa ja 39-vuotias, kun hänen veljensä Jesse murhattiin. Shepard oli 65-vuotias elokuvan kuvausten aikaan.

Lähde: Smosh

Aiheeseen liittyvät jutut