Natalie Portmanin ongelmien täyteinen lännenelokuva lykkääntyy taas

Alun perin erittäin lupaavalta kuulostanut Jane Got A Gun -lännenelokuva näyttäisi olevan jälleen ongelmissa. Jo kaksi kertaa lykkääntynyt tuotanto on taas kokenut takapakkia, ja nyt ensi vuoden helmikuun ensi-iltapäivä on siirretty aina syyskuulle asti. Alkuperäinen ensi-ilta oli tarkoitus olla vuoden 2014 elokuussa.

Jane Got A Gunin ongelmat alkoivat, kun studio ja ohjaajan pallilla istunut Lynne Ramsay eivät päässeet yhteisymmärrykseen elokuvan sisällöstä. Ramsay irtisanoutuikin projektista täysin yllättäen, jättäen sen ajelehtimaan ilman ohjaajaa ja saaden näin oikeusjutun niskoilleen. Tätä ennen Michael Fassbender oli jättänyt elokuvan, koska ei huhujen mukaan tullut toimeen ohjaajan kanssa. Fassbenderin rooliin kiinnitettiin nopeasti Jude Law.

Ramsayn lähdettyä myös Law jättäytyi kuitenkin projektista, jonka jälkeen pahiksen rooliin kiinnitettiin Bradley Cooper, joka taasen joutui luopumaan leikistä aikataulusyistä. Lopulta roolin sai Ewan McGregor, Jake Gyllenhaalin kieltäydyttyä siitä.

Myös kuvaaja Darius Khondji jätti projektin solidaarisuudesta Ramsaytä kohtaan. Hänet korvasi Mandy Walker.

Nyt ohjaajana toimii Warrior-elokuvan luotsannut Gavin O’Connor ja pääosissa nähdään Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Noah Emmerich, Rodrigo Santoro ja Boyd Holbrook.

Jane Got A Gun kertoo Portmanin esittämästä naisesta, joka pyytää ex-rakastajaansa apuun pelastaakseen lainsuojattomana elävän miehensä tätä jahtaavalta rikollisjengiltä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut