National Geographic -kanava muuttuu maksuttomaksi

National Geographic -televisiokanava muuttuu Suomessa maksuttomaksi.

2.11.2016 13:02

Fox Networks Group lanseeraa tv-kanava Foxin rinnalle mainosrahoitteisen National Geographic -kanavan. Aiemmin maksukanavana Suomessa toiminut National Geographic on maaliskuusta lähtien ensimmäinen vapaasti katsottava National Geographic -kanava Euroopassa ja toinen maailmassa.

National Geographic tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 169 maassa. Kanava tarjoaa ohjelmia, joissa asiantuntijat ja julkkikset käsittelevät ajankohtaisia aiheita ja keskittyy tutkimaan ja suojelemaan luontoa sekä tukemaan kehitystyötä eri tieteen aloilla.

Brändiuudistuksen myötä kanava tavoittelee valveutuneita ja uusista ilmiöistä kiinnostuneita aikuisia TV-katsojia, jotka toivovat vaihtoehtoista ja laadukasta ohjelmistoa nykyisen tv-tarjonnan rinnalle.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille tv-katsojille korkealaatuisen National Geographic -kanavan ilmaiseksi maaliskuun alusta alkaen. National Geographic on brändinä tunnettu ja luotettava. Maailmanlaajuinen brändiuudistus tulee nostamaan kanavan laatumielikuvaa entisestään. Kanava tarjoaa myös erinomaisen ympäristön mainostajille, jotka haluavat viestinsä läpi laatusisällön parissa ”, kommentoi Fox Networks Group Oy:n maajohtaja Pia Kuhakoski.

National Geographic -kanava kuuluu National Geographic Partners LLC -yhteisyritykseen, jonka pääomistaja on 21st Century Fox. Koko yrityksen tuotosta 27 % palautetaan vuosittain National Geographic Societyn tukemaan luonnonsuojelun ja -tieteen tutkimustyöhön. Viime vuonna summa oli 1,1 miljardia dollaria.

Maksuton National Geographic aloittaa 1. maaliskuuta 2017.

Lisää luettavaa