Näyttelijä olikin oikeasti kännissä – näin kävi näissä viidessä elokuvassa

Joskus käy niin, että näyttelijä humaltuu kuvauksissa oikeasti. Näin tapahtui muun muassa näissä listatuissa elokuvissa.

1. Brad Pitt ja Edward NortonFight Club

brad-pitt-edward-norton-fight-club

Fight Club on elokuva, jossa on paljon unohtumattomia kohtauksia. Yksi niistä on kohtaus, jossa Edward Nortonin ja Brad Pittin roolihahmot lyövät golfmailoilla palloja jonnekin kaukaisuuteen, samalla vaihtaen muutaman vuorosanan.

Pitt ja Norton olivat humalassa, sillä kuvaukset olivat jo siltä päivää ohi ja he olivat ottaneet muutaman drinkin. Parivaljakko päätti juomisen lomassa harrastaa myös hiukan golfia.

Ohjaaja David Fincher huomasi mitä Norton ja Pitt tekevät ja päätti tehdä siitä kohtauksen elokuvaan. Fincher antoi tähdille repliikit ja laittoi kameran pyörimään. Lopputuloksena oli hieno pieni hetki leffaan.

2. Martin SheenIlmestyskirja. Nyt.

martin-sheen-ilmestyskirja-nyt-apocalypse-now

Ilmestyskirja. Nyt. -elokuvan alku on varsin kaaosmaista katseltavaa. Martin Sheenin roolisuoritus jäi historiaan muun muassa siitä, että hän improvisoi kyseisen alun. Hän niin ikään löi peilin oikeasti hajalle nyrkillään. Tähti sai siitä avohaavan, joka alkoi vuotamaan verta.

Sheen oli juonut itsensä humalaan kohtausta varten. Kohtauksen lopuksi hän melkein hyökkäsi ohjaaja Francis Ford Coppolan kimppuun.

3. Natalie Portman ja Mila KunisBlack Swan

natalie-portman-mila-kunis-black-swan

Black Swan -elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky väittää, että Natalie Portman ja Mila Kunis joivat yhdessä tequilapullon ennen heidän paljon puhuttua seksikohtaustaan yhdessä.

Kunis kiisti väitteen, mutta myös yksi kuvausryhmän jäsen on kertonut pullon kumoamisen olevan totta.

4. Margot RobbieThe Wolf of Wall Street

margot-robbie_The-Wolf-of-Wall-Street

Margot Robbie oli vielä varsin noviisi, ainakin verrattuna Leonardo DiCaprioon, kuvatessaan The Wolf of Wall Street -elokuvaa. Tähti tarvitsikin rohkaisua kuvatessaan seksikohtausta DiCaprion kanssa – kolme lasia tequilaa.

Elokuvan luonteen huomioon ottaen, pienessä tuiskeessa oleminen taisi sopia teemaan.

5. Robert ShawTappajahai

tappajahai-Robert-Shaw

Steven Spielbergin klassikko Tappajahai on mainio elokuva. Yksi loistavista kohtauksista on, kun haita kalastava kolmikko päättää ottaa hiukan hapanta veneessä.

Shaw ehdotti Spielbergille, että muutamat juomat saattaisivat auttaa näyttelijöitä pääsemään sopivaan tunnelmaan. Niin kuin on saattanut käydä joskus itse kullekin, muutama ei jäänyt muutamaan, vaan Shaw sammui ja kuvaukset lopetettiin siltä päivältä.

Seuraavana päivänä Shaw teki krapulassa loistavan suorituksen, joka päätyi lopulliseen elokuvaan.

Lähde: What Culture, Liquor

Aiheeseen liittyvät jutut