Näyttelijä paljastaa: Tarantinon uusi elokuva kuvataan ensi vuoden alussa

14.7.2014 22:22

Quentin Tarantinolla on ollut jo tovi aikaa toipua kiukustaan, jonka aiheutti julkisuuteen vuotanut käsikirjoitus hänen The Hateful Eight -elokuvastaan. Tarantino itse ei ole suoraan sanonut, mikä lännenelokuvan kohtalo on, mutta jokin aika sitten järjestetyn käsiksen lukutilaisuuden jälkeen alkoi näyttää varmalta, että siitä tulisi ohjaajan seuraava elokuva.

Nyt Kurt Russell, joka oli yksi lukutilaisuudessa esiintyneistä näyttelijöistä, on sanonut, että elokuva on tapahtumassa. ”On yksi Tarantino-projekti nimeltä The Hateful Eight, ja näyttäisi siltä, että se lähtee liikkeelle ensi vuoden alussa”, on Russell sanonut.

Vuotaneesta käsikirjoituksesta aiheutuneen mekkalan jälkeen Tarantino pyöritteli ajatusta, että kirjoittaisi koko kolmannen näytöksen uusiksi seuraavaan käsikirjoitusversioon, mikä myös tuntuu hyvin todennäköiseltä. Mikäli lukutilaisuudessa olleet näyttelijät ovat myös itse elokuvassa, ovat mukana ainakin Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Amber Tamblyn, Bruce Dern, Walton Goggins, James Parks, Michael Madsen ja James Remar.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa