Näyttelijälegendalla todettiin vakava syöpä – Uusi elokuva saattaa jäädä viimeiseksi

Toivottavasti asiat tulevat kuntoon.

AOP

BBC uutisoi, että näyttelijälegenda dame Julie Walters sairasti vakavaa, kolmannen asteen suolistosyöpää. Nyt syöpä on saatu kemoterapialla ilmeisesti parannettua, mutta Walters ei usko enää tekevänsä elokuvia.

Walters sanoo, että hänen seuraava elokuvansa The Secret Garden saattaa jäädä hänen viimeisekseen, vaikka hän ei ole varma vielä eläkkeelle jäännistään. Kolmannen asteen syöpä on vakava. Waltersilla se tarkoitti sitä, että hänen suolistossaan oli kaksi kasvainta ja syöpä oli ehtinyt levitä imusolmukkeisiin.

Uudessa elokuvassa Walters nähdään Colin Firthin kanssa jälleen. Walters muistetaan parhaiten elokuvista Tunnit Ritan kanssa, Billy Elliot, sekä Mamma Mia! -musikaalit. Hän jättäytyi pois Mamma Mia! 2 -elokuvan ensi-illasta juurikin syöpähoitojensa takia. Hän sanoo olevansa nyt eri ihminen kuin ennen hoitoja.

”Minun oli määrä tehdä kaksi isoa sarjaa ja kaksi elokuvaa. Eikä minun tarvinnut tehdä niistä mitään. Ja se on mahtavaa”, dame Julie iloitsee. Jos Walters ottaisi enää roolia vastaan, sen täytyisi olla todella erityinen. ”En sano, etten koskaan enää näyttelisi. Mutta en myöskään enää ajattele että kykenisin työskentelemään taas kuusi päivää viikossa, aamuviidestä iltaseitsemään.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut