Näyttelijätär palveli Israelin armeijassa ja tekee nyt Hollywood-elokuvan

Israelilainen näyttelijä Gal Gadot, 30, palveli kaksi vuotta Israelin armeijassa tehtävinään muun muassa rajavalvonta. Näyttelijä on ylpeä palveluksestaan armeijassa ja hänen mielestään se valmisti Hollywoodia varten.

Gadot on näytellyt aiemmin kolmessa Fast & Furious -elokuvassa, joissa hän teki kaikki stunttinsa itse. Tähti sanoi, että oli vaikuttunut ohjaaja Justin Linin tietämyksestä aseista.

Armeijapalvelus on Israelissa pakollinen kaikille 18-vuotta täyttäneille, paitsi niille, jotka ovat naimisissa tai joilla on terveysongelmia.

– Armeija ei ollut kovin vaikeaa minulle, Gadot kertoi vastikään Fashion Magazinelle.

Gadot sanoo sen sijaan, että ”naisena oleminen on nykyään vaikeaa, sillä sinun täytyy olla paras vaimo, paras äiti, paras työntekijä, paras kaikkea!”

Gadotille rooli Ihmenaisena tulevassa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa on unelmien täyttymys:

– En olisi villeimmissä unelmissanikaan uskonut, että pääsisin näyttelemään roolia, joka on vaikuttanut niinkin moniin naisiin, kuin Ihmenainen on.

Ihmenainen saa oman Wonder Woman -elokuvansa vuonna 2017. Ohjaajana toimii Patty Jenkins. Batman v Superman: Dawn of Justice on elokuvateattereissa maaliskuussa 2016.

Kuva: Batman v Superman: Dawn of Justice

Lähde: The Jerusalem Post, Daily Mail

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut