Nestemäistä rohkeutta tarvitaan välillä elokuvanteossa – nämä tähtinäyttelijät olivat oikeasti kännissä kuvauksissa!

Korkki auki kuvauksissa.

Looper listasi kuuluisia näyttelijöitä, jotka nähtiin oikeasti humalassa elokuvissa.

Videolla esitellään seitsemän elokuvaa, joiden kuvauksissa syystä tai toisesta näyttelijät työskentelivät alkoholin vaikutuksen alaisina.

Katso alta Looperin video. Sen alla on Looperin lista tekstimuodossa.

Denise Richards ja Neve Campbell joivat helpottakseen Villit kuviot -elokuvan uima-altaaseen sijoittuvan seksikohtauksen kuvaamista.

Daniel Radcliffe alkoi juomaan rankasti täytettyään 18 vuotta. Juomisesta tuli ongelma, ja hän tuli Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan kuvauksiin usein humalassa.

Robert Shaw oli humalassa kuvatessaan Tappajahain kohtausta, jossa Quint pitää puheen veneessä. Shaw oli kysynyt Steven Spielbergiltä lupaa juoda hieman, jotta hän rauhoittuisi ennen kuvauksia. Spielberg antoi luvan, mutta Shaw ilmestyi paikalle todella juopuneena. Koko päivän kuvaukset menivät pilalle, koska Shaw ei pystynyt esiintymään kunnolla.

Francis Ford Coppola piti Martin Sheeniä vahvasti juopuneena ja eristettynä Ilmestyskirja. Nyt -elokuvan kuvauksissa. Näin Coppola halusi varmistaa, että Sheen tekisi mahdollisimman rajun roolisuorituksen.

Margot Robbie oli hermostunut ennen The Wolf of Wall Street -elokuvassa nähtävän alastonkohtauksen kuvaamista. Kuvausryhmäläinen antoi Robbielle tequilaa, jotta tämä rauhoittuisi. Robbie otti kolme shottia ja teki kohtauksen.

Brad Pitt ja Edward Norton olivat humalassa ja rupesivat lyömään golfpalloja Fight Clubin kuvauksissa. David Fincherin mielestä käytös sopi heidän esittämilleen hahmoilleen, joten hän rupesi kuvaamaan heitä. Näin kohtaus päätyi elokuvaan.

Omar Sharif pelkäsi Arabian Lawrencen kuvauksissa, että hän putoaisi kamelin selästä kuvatessaan kohtausta, jossa hyökätään Akabaan. Peter O’Toole ehdotti juomista, jotta Sharifin hermot eivät olisi niin kireällä. Lopulta kaksikko kuvasi kohtauksen humalassa.

Lähde: Youtube/Looper