Netflix ja Stranger Things -luojat tekevät upeasta Stephen King -klassikosta sarjan – kirja vilahti jo Stranger Thingsissä

Tästä kirjasta saisi kyllä hienon elokuvatrilogiankin.

7.7.2022 11:46

Stranger Thingsin luojat Dufferin veljekset solmivat jättidiilin Netflixin kanssa. Identtiset veljekset tuottavat Upside Down Pictures -tuotantoyhtiönsä kautta kaikenlaista mielenkiintoista sisältöä streamijätille.

Yksi näistä tulevista projekteista on Stephen Kingin ja Peter Straubin yhteistyöromaani Talismaanin (1984) pohjalta tehty sarja. Talismaanihan vilahti jo Stranger Thingissä.

Kirjassa on samankaltainen rinnakkaismaailma kuin Stranger Thingsissä, ja se on sidottu Kingin magnum opukseen, Mustaan torniin.

Sarjan tekee Stranger Things -käsikirjoittaja Curtis Gwinn.

– Siinä on scifiä ja kauhuelementtejä. Sillä on iso sydän. Siinä on kaikkea sitä, mitä rakastamme. Ja siinä on myös kaikkien aikojen paras ihmissusihahmo, Matt Duffer kertoo.

Talismaanin keskiössä on nuori mies, joka pystyy liikkumaan New Hampshiren ja Territorioiden, rinnakkaistodellisuuden, välillä. Hän etsii talismaania, jolla pystyy pelastamaan äitinsä hengen.

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa