Netflix paljasti tärkeitä päivämääriä

Netflix-alkuperäissarja Marco Polo saa jatkoa toisen kauden jaksoilla. Myös uusien alkuperäissarjojen Unbreakable Kimmy Schmidtin, Bloodlinen, Marvelin Daredevilin ja Grace and Frankien julkaisupäivämäärät on nyt julkaistu.

John Fuscon luoma ja tuottama Marco Polo saa jatkoa toisen kauden kymmenellä uudella jaksolla Netflixissä. Alkuperäissarja seuraa legendaarisen tutkimusmatkailija Marco Polon matkaa 1200-luvun sotaisaan Kiinaan Kublai-kaanin hoviin.

Ensimmäinen kausi kuvattiin Malesiassa, Kazakstanissa ja Italiassa. The Weinstein Companyn tuottamaa sarjaa tähdittävät Marco Poloa esittävän Lorenzo Richelmyn lisäksi muun muassa Benedict Wong, Zhu Zhu, Joan Chen ja Tom Wu.

Netflix paljasti julkaisupäivämäärät myös uusille alkuperäissarjoilleen Unbreakable Kimmy Schmidt, Bloodline, Marvel’s Daredevil ja Grace and Frankie. Lisäksi Netflix julkaisee uutta sisältöä lapsille, nuorille ja perheille palvelussaan tänä talvena.

Unbreakable Kimmy Schmidt – 6.3.2015

Tina Feyn (30 Rock) ja Robert Carlockin luoman komediasarjan 13 jaksoa julkaistaan Netflixissä 6. maaliskuuta. Sarjaa tähdittää Ellie Kemper, jonka roolihahmo Kimmy pakenee tuomiopäivän kulttia New Yorkiin aloittaakseen uuden elämän. Universal Televisionin tuottamassa sarjassa näyttelevät myös Jane Krakowski, Tituss Burgess ja Carol Kane.

Bloodline – 20.3.2015

Damages-sarjan luojien sarjauutuudessa Rayburnin perheen mustana lampaana tunnettu vanhin veli palaa takaisin kotiin paljastaen perheen henkiset demonit, jotka uhkaavat repiä perheen hajalle. Bloodlinen vaikuttavaan näyttelijäkaartiin lukeutuvat Kyle Chandlerin lisäksi Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Nobert Leo Butz, Sam Shepard, Sissy Spacek, Jamie McShane, Jacinda Barret ja Enrique Murciano. Sarjan ovat luoneet ja tuottaneet Todd A. Kessler, Daniel Zelman ja Glenn Kessler (Damages). Ensimmäisen kauden 13 jaksoa julkaistaan Netflixissä 20. maaliskuuta.

Marvel’s Daredevil – 10.4.2015

Lakimies Matt Murdock (Charlie Cox) sokeutui nuorena poikana saaden tilalle erikoisaistit, joiden avulla hän taistelee oikeuden puolesta supersankari Daredevilinä New Yorkissa. Marvel Televisionin ja ABC Studiosin tuottamaa sarjaa tähdittävät Coxin lisäksi Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio, Deborah Ann Woll ja Elden Henson. Sarjan ovat tuottaneet Steven S. DeKnight (Spartacus), Jeph Loeb (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) ja Drew Goddard (Cabin In The Woods).

Grace and Frankie – 8.5.2015

Komediennet Jane Fonda ja Lily Tomlin lyövät hynttyyt jälleen yhteen Netflixin uudessa Grace and Frankie -komediasarjassa, jonka 13 jaksoa saa ensi-iltansa Netflixissä 8. toukokuuta. Sarja kertoo kahdesta naisesta, joiden elämä kääntyy ylösalaisin, kun heidän aviomiehensä rakastuvat toisiinsa. Yhdessä nämä 70-kymppiset naiset kohtaavat modernin maailman.

Sarjassa näyttelevät myös Martin Sheen, Sam Waterston, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael ja Baron Vaughn. Komediasarja on Marta Kauffmanin ja Howard J. Morrisin käsialaa. Kauffman tunnetaan Frendien luojana ja käsikirjoittajana, kun taas Morris on tuottanut ja käsikirjoittanut muun muassa sarjan Koti kuntoon.

Netflixin alkuperäissarjat lapsille ja perheille

Netflixin lasten- ja perheohjelmien valikoima laajentuu entisestään, kun Netflix julkaisee uusia lastensisältöjä palvelussaan tänä talvena. DreamWorksin animaatiosarja The Adventures of Puss in Boots julkaistaan Netflixissä 16. tammikuuta. Ever After High: Spring Unsprung saa ensi-iltansa 6. helmikuuta. Huippusuositun Mako Mermaidsin toinen kausi julkaistaan Netflixissä 13. helmikuuta.

Aiheeseen liittyvät jutut