Netflix räjäytti Obama-pankin: USA:n entinen presidenttipari allekirjoitti jättimäisen tuotantodiilin!

Yllättävä julkistus kertoo presidentti ja rouva Obaman alkavan tuottajiksi Netflix maailmanlaajuisena kanavanaan.

22.5.2018 09:23

Jo pidempään on mietitty ja spekuloitu Yhdysvaltain edellisen presidentin Barack Obaman ja tämän vaimon Michelle Obaman urasuunnitelmia päättyneen presidenttikauden jälkeen. Yleensähän USA:n presidentit ovat jääneet elämään ns. vapaaherran elämää, sillä ihan tavalliset työpaikat eivät onnistu Salaisen palvelun agenttien läsnäolon takia.

Siinä missä esim. Bill Clinton on keskittynyt puheiden pitämiseen ja kirjojen kirjoittamiseen, on Obamilta odotettu enemmän, ja nyt on varmistunut ainakin yksi osa heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Barack ja Michelle Obama ovat allekirjoittaneet laajan tuotantosopimuksen Netflix-suoratoistopalvelun kanssa. Uuden Higher Ground Productions -yhtiön alla Obamat tuottavat Netflixille sisältöä, joka voi vaihdella fiktiosarjoista realityyn ja elokuvista dokumentteihin.

Netflix kuvailee Obamien olevan ainutlaatuisessa asemassa ihmisten tarinoiden esiin tuomisessa, ja Obamat puolestaan hehkuttavat tätä uutta mahdollisuutta tarinankerronnan voiman näyttämiseen.

 

Lisää luettavaa