Netflix-suosio ei jättänyt vaihtoehtoja — takavuosien suosikkisarja saa jatkoa

Suits eli Pukumiehet on tekemässä paluuta uudella sarjalla.

17.10.2023 10:53

Vuosina 2011-2019 julkaistu tv-sarja Suits on ollut viime kuukausina yksi maailman katsotuimmista tv-sarjoista rikkoen eri ennätyksiä. Suomessa sarja tunnetaan nimellä Pukumiehet.

Syy uuteen suosioon löytyy erityisesti siitä, että Netflix hankki tänä vuonna sarjan esitysoikeudet Yhdysvalloissa. Netflixissä sarjan suosio räjähti, vaikka viimeisen jakson julkaisusta oli jo neljä vuotta.

Sarjan luoja Aaron Korsh on kertonut Twitterissä eli X:ssä, kuinka sarjan suosio on lyönyt hänet ällikällä.

”Luulin aina, että meitä aliarvioitiin, mutta kävikin ilmi, että jopa minä aliarvioin Pukumiehiä.”

Uusi kukoistus on nyt johtanut siihen, että Korsh kehittelee sarjalle jatkoa NBCUniversalin toimesta, kertoo muun muassa uutissivusto Deadline. Sivuston tietojen mukaan jatko-osa sijoittuisi samaan universumiin kuin alkuperäinen, mutta hahmot vaihtuisivat ja tapahtumapaikka tulisi olemaan toinen, todennäköisesti Los Angeles.

Yhdeksän kautta kattavassa Suits-sarjassa seurattiin Pearson Hardman -lakifirman toimintaa ja henkilöhahmojen elämää. Tarinan keskiössä on Michael Ross (Patrick J. Adams), hämmästyttävän muistin omaava nuorukainen, sekä Harvey Specter (Gabriel Macht), kokenut ja itsevarma lakimies. Sarjassa esiintyy myös Meghan Markle, jonka viimeiseksi roolityöksi Pukumiehet jäi ennen kuin hänestä tuli Prinssi Harryn puoliso ja Sussexin herttuatar.

Suomessa sarjaa voi katsoa Netflixistä.

Lisää luettavaa