Netflixin noitasarja sai lopetustuomion

Sabrina ei saanut jatkoa.

Satanistien silmätikuksikin joutunut tv-sarja Chilling Adventures of Sabrina eli Sabrina: Pimeällä puolella loppuu. Netflixin valikoimissa oleva kauhufantasia alkoi vasta vuonna 2018. Ysärisarja Sabrina, teininoitaa uudempaan aikaan päivittänyt versiointi jää näin ollen kolmea tuotantokautta lyhyemmäksi kuin edeltäjänsä.

Netflixin päätös lopettaa noitasarjansa sen neöjänteen kauteen tuli osalle yleisöstä isona yllätyksenä, sillä Kiernan Shipkan tähdittämä jatkumo on ollut yksi palvelun vaalituimmista sarjoista. Lisäksi Chilling Adventures of Sabrinan vielä esittämättömät jaksot oli tiettävästi kuvattu niin, ettei niitä alkujaan tarkoitettu sarjan päätösjaksoiksi.

Sarjassa oli tarkoitus nähdä vielä mm. käänne, jossa oli rooli mysö Riverdale-sarjan hahmoilla. Sekä Chilling Adventures of Sabrinan että Riverdalen taustavoimana on Sabrina-sarjakuvien luoja Roberto Aguirre-Sacasa. Miksi Chilling Adventures of Sabrinan tie katkesi tähän, siitä ei ole annettu tarkempaa selvitystä. Yhdeksi syyksi on kuitenkin epäilty sarjan kalleutta suhteessa katsojamäärään.

Lähteet: Collider, Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut