Netflixin suosikkidraama Bridgerton saa spin-offin – parrasvaloihin pääsee nuori kuningatar Charlotte

Hyvät lukijat, Bridgerton-universumi laajenee esi-osan muotoon.

Netflixin kaikkien aikojen toiseksi katsotuin sarjatapaus Bridgerton debytoi toisen tuotantokautensa viime viikon perjantaina 25. maaliskuuta. Ensimmäisen viikkonsa aikana sitä on katsottu jo yli 193 miljoonaa tuntia. Suosion siivittämänä sarjan universumia on päätetty nyt myös laajentaa uuden spin-offin muodossa.

Spin-off keskittyy alkuperäissarjassa Golda Rosheuvelin esittämän kuningatar Charlotten menneisyyteen ja rakkaustarinaan kuningas Yrjö II:n kanssa. Esi-osassa Charlotten korkokenkiin astuu India Amarteifio.

Netflixin tarjoaman synopsiksen mukaan Charlotte löytää itsensä Englannin hovista vastentahtoisesti kihlattuna kunigas Yrjöön. Nuoren Lady Danbury (Bridgertonissa Adjoa Andoh) avustuksella hän kuitenkin oppii luovimaan läpi ylhäällisten odotusten ja onnistuu samalla myös aikaansaamaan suurta yhteiskunnallista muutosta.

Toistaiseksi nimeämättömässä sarjassa nähdään myös nuori versio ainakin Violet Bridgertonista (Ruth Gemmell). Bridgertonin vastaava tuottaja Shonda Rhimes toimii spin-offin showrunnerina.

Bridgertonin kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat parhaillaan katsottavissa Netflixissä. Sarja on uusittu myös ko kolmannelle ja neljännelle kaudelle. Alla alkuperäisdraaman trailerit.

YouTube video
YouTube video

Lähde: Netflix, Netflix Top10

Aiheeseen liittyvät jutut