Netflixissä ei mikään ole ikuista – palvelun pidetty alkuperäissarja poistuu valikoimista

Pääosassa Sopranosista tuttu kasvo.

27.10.2022 14:01

Netflixin ohjelmatarjonta päivittyy tasaiseen tahtiin, mutta samalla kun suoratoistopalveluun lisätään uusia nimekkeitä, jotain myös poistuu sen listoilta. Nyt niin on käymässä vuodesta 2012 vuoteen 2014 tuotetulle humoristiselle rikossarja Lilyhammerille.

Lilyhammer on saanut esim. Rotten Tomatoes -sivustolla keskimääräistä parempaa palautetta, mutta osa katsojista on pitänyt sarjaa jopa aliarvostettuna. Aiemmin Sopranosista ja Bruce Springsteenin bändistä tutuksi tullut Steven Van Zandt näyttelee Lilyhammerissa gangsteri Frank Taglianoa, joka joutuu kätkeytymään tyylilleen ehkä epätyypillisimpään kohteeseen – norjalaiseen pikkukaupunkiin.

Sarjan poistumista Netflixin valikoimista ei estä edes se tosiseikka, että Lilyhammer on palvelun omia alkuperäistuotantoja. Näin ollen sama kohtalo voi jossakin vaiheessa olla myös suosikkisarja Stranger Thingsin edessä. Toisaalta palvelusta katoava tuotanto voi ilmestyä tarjolle jonnekin muualle. Lilyhammeria esitettiin lähes tuoreeltaan myös Ylen kanavalla.

 

Lähteet: SlashFilm, Yle

Lisää luettavaa