Netflixissä on luvassa kauhun kuukausi – Tsekkaa tästä lokakuun tärpit

Luvassa monenlaista kauhua.

2.10.2020 13:00

Lokakuussa Netflixiin on tulossa jälleen useita uusia alkuperäissarjoja ja -elokuvia. On syksy ja illat pimenevät, ja lisäksi kuun lopussa saapuu halloween. Se näkyy ohjelmistossa, jossa on paljon kauhuteemaa.

Uusi alkuperäissarja The Haunting of Bly Manor on jatkoa The Haunting of Hill House -sarjalle. Uutuus sijoittuu 1980-luvun Englantiin.

Myös Netflixin alkuperäiselokuva His House on kauhua ja sijoittuu Englantiin. Siinä Sudanista sotaa pakoon lähtenyt pariskunta yrittää aloittaa uutta elämää pikkukaupungissa, mutta pinnan alla vaanii pahuus.

Klassikkoromaaniin perustuva Netflixin alkuperäiselokuva Rebecca sisältää goottilaisia kauhutunnelmia. Tarina tunnetaan myös Alfred Hitchcockin filmatisointina vuodelta 1940. Uuden elokuvan ohjauksesta vastaa Ben Wheatley (High-Rise), ja sen pääosissa näyttelevät Lily James, Armie Hammer ja Kristin Scott-Thomas.

Adam Sandlerin uusi elokuva Hubie Halloween puolestaan yhdistelee kauhun sekaan komediaa.

Tulossa on myös teattereissa aiemmin nähtyjä Hollywood-elokuvia, ja kauhuteema näkyy niissäkin. Luvassa on muun muassa jatko-osa Happy Death Day 2U.

Kauhuteeman lisäksi nähdään muun muassa koronaepidemiaan liityvä Social Distance sekä Star Trek: Discoveryn kolmas kausi.

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Emily in Paris (2.10.)
Deaf U (9.10.)
The Haunting of Bly Manor (9.10.)
Social Distance (15.10.)
The Queen’s Gambit (23.10.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Stranger: kausi 2 (11.10)
Star Trek: Discovery: kausi 3 (16.10.)

Netflixin alkuperäiselokuvia:
Hubie Halloween (7.10.)
Rebecca (21.10.)
His House (30.10.)

Muita elokuvia:
Happy Death Day 2U (1.10.)
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2.10.)

Alla videokooste, jolta löytyy lisää tärppejä.

Lisää luettavaa