Nyt Amazon Primessa: Legendaarinen kriitikko vaikuttui syvästi tästä selviytymiselokuvasta

IMDb-arvosana on 6,8.

Amazon Primessa on nyt leffa The Grey – Suden hetki (2011).

Liam Neeson on toiminnallisen trillerin pääosassa kaiken kokenut erämies ja metsästäjä John Ottway, joka suojelee Alaskassa öljykenttien työntekijöitä armottomalta luonnolta. Miehen taidot joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun öljynporaajia kuljettava lentokone tekee pakkolaskun lumikenttien keskelle. Jopa kovapintaisimmat ääriolosuhteiden ekspertit ovat kovilla, kun vastassa ovat hengenvaarallinen pakkanen ja susilaumat, jotka eivät saalistaan valikoi.

Ohjaaja Joe Carnahan muistetaan myös menestyksestä The A-Team. Pääosissa Liam Neeson, Dermot Mulroney, Frank Grillo, Dallas Roberts sekä Joe Anderson.

Kriitikko Roger Ebert sanoi aikoinaan, että käveli ensimmäisen kerran ulos elokuvasta katsottuaan ensin The Grey – Suden hetken. Seuraavassa näytöksessä hänellä oli vielä niin paljon mielessään The Grey – Suden hetki, että ei olisi ollut reilua katsoa heti perään toista elokuvaa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Amazon Primessa: Komedia kiellettiin Egyptissä tissikohtauksen vuoksi – onko se nyt edes niin eroottinen? – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut