Nyt C Morella – Elämän paras vuosi jatkuu komediasarjan uudella kaudella

Karlan ja Miinan to-do-lista saa jatkoa.

Viime keväänä C Morella alkanut komediasarja Paras vuosi ikinä saa jatkoa uuden kauden myötä. Kahdeksanosainen toinen kausi alkaa C Morella torstaina 22. huhtikuuta.

Uudella kaudella Lotta Kaihuan ja Ella Lahdenmäen esittämä kaksikko jatkaa elämänsä parasta vuotta kämppiksinä.

Uudella tuotantokaudella Karlan ja Miinan to-do-lista saa jatkoa. Karla kokee vapautumisensa päässeen vasta alkuun, vaikka rahakkaasta työtarjouksesta kieltäytyminen ei ollut ihan helppoa. Miinan yhteinen yö eksänsä Teemun (Joonas Kääriäinen) kanssa on puolestaan tehnyt selväksi, ettei hän haikaile takaisin entiseen suhteeseensa.

Miina käy pariterapiassa eksänsä ja tämän uuden tyttöystävän Hennin (Sara Soulié) kanssa, mutta vasta shibari-kurssi avaa henkisiä solmuja. Miina löytää taiteellisuutensa ja alkaa kasvattaa karvoja, Karla taas tutustuu seksipositiivisuuteen.

C More -alkuperäissarjan käsikirjoituksesta vastaavat edelliskauden tapaan Tuffi Filmsin Jenni Toivoniemi ja Kirsikka Saari, jotka myös ohjaavat sarjan. Lisäksi Ulla Heikkilä on ollut mukana kirjoittamassa uusia jaksoja.

Uudella kaudella nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, kuten Tommi Eronen, Santtu Karvonen, Marjaana Maijala, Johannes Holopainen, Vilma Kinnunen ja Samuli Niittymäki.

Katso uuden kauden traileri alta.