Nyt Disney Plussassa: Jälleen yksi Marvel-sarja paketissa – fanitytöstä kehkeytyy aito supersankaritar

Koko kausi katsottavissa nyt.

Marvelin seitsemäs suoratoistosarja Ms Marvel käynnistyi Disney Plussalla 8. kesäkuuta ja nyt uusi tulokas on saanut tuotantokautensa striimattua kokonaisuudessaan.

Kamala Khan (Iman Vellani) löytää perheensä tavaroiden joukosta mystisen rannekorun, joka antaa supersankareita fanittavalle tytölle aivan omat mahtivoimat. Hänen täytyy siis ryhtyä selvittelemään ystäviensä avustuksella sukunsa salattuja puolia.

Kuusijaksoinen minisarja esittelee aivan uuden MCU-sankarittaren, joka jatkaa matkaansa myös elokuvien puolelle – Vellanin esittämä Kamala tullaan näkemään myös The Marvelsissa ensi vuonna.

Nimikkohahmo onnistuu olemaan mainio ja samaistuttavan sympaattinen, mutta sarjan laajemmasta juonesta tuntuu kuitenkin puuttuvan uhan ja kovien panoksien tuntua. Vaikkei Ms Marvel harmillisesti yllä MCU-sarjojen kärkikähinöihin, on se siltikin keveän viihdyttävää ja aivan omantyylistään katseltavaa.

Kaikki sarjan jaksot löytyvät nyt Disney Plussan katselukirjastosta. Seuraava Marvel sarja, She-Hulk: Attorney At Law, aloittaa pyörimisensä jo ensi kuussa, joten franchisen seuraajille ei pääse tulemaan pitkää paussia katseltavasta sisällöstä.

Alla Ms Marvel -traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut