Nyt Disney Plussassa: Fanisuosikkihahmot takaisin ruudulle hienosti tuonut Star Wars -sarja tuli päätökseensä

Koko kausi katsottavissa nyt.

22.6.2022 11:00

Suuresti odotettu Obi-Wan Kenobi -sarja saapui Disney Plussaan 27. toukokuuta alkaen. Tänään keskiviikkona 22. kesäkuuta kuuden jakson mittainen tarina saatiin päätökseensä.

Sarja seuraa jedimestari Kenobia (Ewan McGregor) tämän koettaessaa pakoilla Imperiumin inkvisiittoreita. Jännittävä matka vie hänet useammalle eri planeetalle – kauan odotettua vaihtelua Tatooinen hiekkamaisemille! – ja uusien tuttavuuksien pariin. Hän joutuu myös kasvotusten menneisyytensä haamujen ja traumaattisten tapahtumien kanssa.

Obi-Wan Kenobi murskasi avajaisviikonloppunaan Disneyn aiemmat suoratoistoennätykset ja singahti suoraan palvelun katsotuimmaksi sarjaksi. Se on onnistunut pitämään tasoaan yllä myös avauksensa jälkeen. Lisäksi se on tarjonnut katsojilleen yllättävänkin brutaalia kuvastoa Anakin Skywalkerin / sithlordi Darth Vaderin astuttua estradille. Tunteikkuutta on saatu mukaan kaksikon yhteisistä takaumista, joissa ikonisen roolinsa uusii myös 2000-luvun elokuvista tuttu Hayden Christensen.

Tämän päivän jakson myötä Obi-Wan Kenobin, kolmannen liveaction Star Wars -suoratoistosarjan, voi maratoonata kokonaisuudessaan Disney Plussasta.

Alla sarjan traileri.

 

Lisää luettavaa