Nyt Disney Plussassa: Uusi Star Wars -antologiasarja herättää galaksin henkiin ennennäkemättömällä tavalla

Kaikki kauden jaksot nähtävissä heti.

Eilen keskiviikkona 22. syyskuuta Disney Plus -suoratoistopalveluun saapui uuden uutukainen Star Wars: Visions -sarja. Kaikki ensimmäisen tuotantokauden yhdeksän jaksoa ovat nähtävissä heti nimikkeen julkaisupäivänä.

Star Wars: Visions on anime-tyylillä toteutettu yhteistyöprojekti Lucasfilmin ja useamman eri japanilaisstudion välillä. Omien erillisten tarinoidensa lisäksi jokaisella jaksolla on oma erityinen visuaalinen tyylinsä, mikä tarjoaa sarjalle todella näyttävät ja monipuoliset puitteet. Tarinat seuraavat Voiman käyttäjien erilaisia keskinäisiä kamppailuja, mutta Tähtien sota -fanien ei kuitekaan kannata ottaa kaikkea näkemäänsä turhan vakavasti. Sarja ei nimittäin paikoitellen seuraa alkuperäismateriaalinsa pelisääntöjä, vaan studiot ottavat rohkeasti myös omia vapauksia galaksin tutkiskeluun ja tarinankerrontaansa.

Animaatio-kohtelu tuntuu olevan yksi tämän päivän hittisuuntauksista suoratoiston maailmassa. Visionsin lisäksi suoratoistopalvelujen kuluttajat ovat päässeet nauttimaan viime aikoina myös esimerkiksi Marvelin What If…? -sarjasta (Disney Plus) sekä The Witcher: Nightmare of the Wolf -elokuvasta (Netflix).

Star Wars: Visionsin IMDb-arvosana on 8,3. Katso alta virallinen traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut