Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Supernatural-tähti palaa Texas rangeriksi – Walkerin kakkoskausi käynnistyy kolmen jakson voimin

Cowboy-hattu päähän ja menoksi!

Supernaturalia 15 vuotta tähdittänyt Jared Padalecki vaihtoi yliluonnollisuuksien metsästämisen normaalirikollisten jahtaamiseen ottaessaan vastaan uusimman pestinsä Walker-sarjan nimikkoroolissa ja vastaavan tuottajan pallilla. Walker on reboot 90-luvun suosikista Walker, Texas Ranger, jonka pääosassa nähtiin ikoninen toimintatähti Chuck Norris. Nyt uusi sarja on käynnistelemässä toista tuotantokauttaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa.

Walkerin toinen tuotantokausi käynnistyy tänään tiistaina 16. marraskuuta. Elisa Viihde Viaplayhin tipahtaa heti kättelyssä peräti kolme uutukaista jaksoa. Tämän jälkeen pääsemme seuraamaan Walkerin tasapainottelua vaativan uransa ja rakkaan perheensä välillä kerran viikossa, vain viisi päivää Amerikan televisioensi-illan jälkeen.

Walker kertoo Texasin poliisivoimissa työskentelevästä Cordell Walkerista (Padalecki), jonka maailma järkkyy peruuttamattomasti tämän vaimon (Genevieve Padalecki) kuollessa yllättäen. Tragedian vanavedessä Walker joutuu löytämään itsensä uudelleen ja korjaamaan tulehtuneita välejään kahteen teini-ikäiseen lapseensa (Violet Brinson ja Kale Culley). Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, kun hänen menneisyytensä palaa aiheuttamaan perheelle suuria ongelmia ja vakavia vaaratilanteita.

Amerikassa Walkeria esittää The CW -kanava. Alla kakkoskauden virallinen traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut