Nyt HBO Maxilla: Uutuussarja perustuu Sally Rooneyn menestysromaaniin

Taas yksi laatusarja tullut HBO Maxille.

15.5.2022 10:00

Conversations with Friends on menestyskirjailija Sally Rooneyn esikoisromaaniin perustuva uutuussarja. Kirja on suomennettu nimellä Keskusteluja ystävien kesken.

Tänään HBO Maxilla alkava draamasarja seuraa 21-vuotiasta yliopisto-opiskelijaa Francesia, jonka solmimat ihmissuhteet pakottavat hänet kohtaamaan omat heikkoutensa ensimmäistä kertaa.

Pääosaa esittää Alison Oliver. Lisäksi sarjassa näyttelevät muun muassa Sasha Lane (American Honey, The Miseducation of Cameron Post), Joe Alwyn (The Favourite)  ja Jemima Kirke (Sex Education, Girls).

Sarjan ohjauksesta vastaa maineikas Lenny Abrahamson (Room, Frank).

Frances (Oliver) on tarkkaavainen, älykäs ja terävä yliopisto-opiskelija. Hänen entinen tyttöystävänsä, nykyinen paras ystävänsä Bobbi (Lane) taas on itsevarma, suorasanainen ja vastustamaton. Vaikka he ovatkin eronneet kolme vuotta sitten, Frances ja Bobbi ovat edelleen erottamattomat, ja esittävät spoken word -runoutta yhdessä Dublinissa.

Eräässä esityksessään he tapaavat itseään vanhemman kirjailijan Melissan (Kirke), joka pitää kaksikkoa kiehtovana. Bobbi ja Frances alkavat viettää aikaa Melissan ja tämän komean, mutta varautuneen näyttelijäaviomiehen Nickin (Alwyn) seurassa.

Melissan ja Bobbin flirttaillessa keskenään avoimesti Nick ja Frances aloittavat kiihkeän salasuhteen, joka yllättää heidät molemmat. Pian suhde alkaa koetella Francesin ja Bobbin läheistä yhteyttä, mikä pakottaa Francesin pohtimaan itsetuntoaan ja hänelle niin rakasta ystävyyttä uudesta näkökulmasta.

Conversations with Friends sisältää kaksitoista puolen tunnin mittaista jaksoa. Sarja on nyt alkanut HBO Maxilla.

Lisää luettavaa