Nyt HBO Maxissa: Helen Mirrenin luotsaama Harry Potter -visailu pistää velhofanien tiedot todelliseen testiin

Mikä neljästä Tylypahkan tuvasta mahtaakaan viedä lopulta voiton kotiin?

Harry Potter -elokuvat juhlistavat 20-vuotista taivaltaan; Harry Potter ja viisasten kivi saapui elokuvateattereihin ympäri maailmaa marraskuussa 2001. Nyt elokuvat tuottanut Warner Brothers ja niiden suoratoisto-oikeuksia hallussaan pitävä HBO Max ovat lyöttäytyneet juhlan kunniaksi yhteen tuottaakseen erityisen velhovisailun, Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses.

Neljäosaisessa visailusarjassa elokuvista tutut velhokoulun tuvat Rohkelikko, Luihuinen, Korpinkynsi ja Puuskupuh ottavat toisistaan mittaa erinäisten kisojen muodossa. Moninkertaisesti palkittu näyttelijätärlegenda Helen Mirren kuljettaa tupia edustavat superfanit läpi alati vaikeutuvien kysymyskierrosten jakaen pisteitä oikeista vastauksista. Mukana nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja kasvoja sekä muita tarinan suuria ystäviä.

Eilen HBO Maxissa julkaistussa ensimmäisessä Hogwarts Tournament of Houses -jaksossa toisistaan ottavat mittaa urhea Rohkelikko ja uskollinen Puuskupuh. Ensi viikolla vastakkain ovat oletettavasti toiset kaksi tupaa: viisas Korpinkynsi ja ovela Luihuinen. Kysymykset testaavat fanien tietoutta laaja-alaisesti ja onnistuvat tarjoamaan haastetta myös kovemman luokan asiantuntijoille.

Mikäli pelkkä visailun seuraaminen televisiosta ei kuitenkaan tunnu riittävältä, nyt jokaisella on myös mahdollisuus tarttua tuumasta toimeen ja ansaita pisteitä edustamalleen tuvalle itse teossa. Harry Potteriin erikoistunut virallinen Wizarding World -sivusto käynnisti uuden visailusarjan ohelle myös kolmiviikkoisen nettivisan, jonka päätyttyä eniten pisteitä maailmanlaajuisesti kerryttänyt tupa voittaa itselleen ikuista mainetta ja kunniaa. Visan ensimmäinen, loitsuihin keskittyvä kierros on parhaillaan käynnissä ja sen pariin pääsee helposti täältä. Seuraavat kierrokset testaavat osallistujien tietoutta ihmeotuksista ja hahmoista sekä velhomaailman juhlallisuuksista.

Kurkista Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses -traileri alta ja suuntaa verestämään velhomaailman tietouttasi HBO Maxin pariin.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut