Nyt HBO Maxissa: Tuorein Arrowverse-sarja Superman & Lois käynnistää toisen tuotantokautensa

Smallvillen kaupunki kaipaa jälleen teräksistä sankaria.

Amerikkalaisen The CW -kanavan esittämät Arrowverse-sarjat ovat olleet suosittua katsottavaa jo kokonaisen vuosikymmenen ajan. Ne ovat onnistuneet luomaan television puolelle oman toimivan, MCU-maisen tarinauniversuminsa, joka levittäytyy tällä hetkellä seitsemän sarjan laajuudelle. Uusin näistä sarjoista on Superman & Lois, joka starttaa nyt kakkostuotantokautensa HBO Max -suoratoistopalvelussa – vain kahden päivän viiveellä alkuperäisesityksestään.

Sarja seuraa nimensäkin mukaan Teräsmiehen ja hänen reportteri-vaimonsa elämää. Tyler Hoechlinin (Teen Wolf) ja Elizabeth Tullochin (Grimm) esittämät Clark ja Lois nähtiin ensimmäisen kerran Supergirl-sarjassa, mutta nyt he ovat päässeet kunnolla parrasvaloon omassa tarinassaan. Ensimmäisellä kaudella pari koetti sopeutua uuteen elämäänsä Kansasissa ja teini-ikäisten kaksospoikiensa (Jordan Elsass, Alexander Garfin) muuttuviin elämäntilanteisiin. Samalla he huomasivat toisen kryptonlainen soluttautuneen kaupunkiin pahaenteisin suunnitelmin varustautuneena. Nyt alkavalla kakkoskaudella hahmot joutuvat ottamaan vastaan uuden tuttavuuden toisesta universumista ja varmistamaan, että heidän kotinsa pysyy turvallisena paikkana asua.

Superman & Loisin ovat kehitelleet DC:n sarjakuvien pohjalta Greg Berlanti ja Todd Helbing. Muut Arrowverse-sarjat ovat Arrow, The Flash, Supergirl, The Legends of Tomorrow, Black Lightning ja Batwoman. Keskenään risteäviä sarjoja voi seurata Netflixissä ja HBO Maxilla.

Alla virallinen Superman & Lois -traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut